Karal, “Görüntüde Farklı, Perde Arkasında Ortak Partiler”

Karal, “Görüntüde Farklı, Perde Arkasında Ortak Partiler”
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, ülkenin istikrarı ve huzuru için üzerlerine düşen tüm sorumlulukları aldıklarını; sorumluluk almaktan kaçınan, ülkeyi istikrarsızlığa sürükleyen siyasi partilerin vatandaşların nezdinde değer kaybettiğini belirtti.

Karal, Kalkande’de vatandaşlarla bir araya geldiği ziyaretinde, ülkenin zor günlerden geçtiğini, ülkede huzuru, güveni ve sükuneti istemeyen güçlerin var olduğunu vurguladı.

AK PARTİ, ÜLKENİN MENFAATLERİ İÇİN GEREKLİ SORUMLULUĞU ALDI

7 Haziran seçimlerinden sonra ülkenin menfaatleri için gerekli tüm sorumlulukları aldıklarını ifade eden Karal, “Diğer partiler gibi biz de “Hayır, hayır” deseydik düşünün ülkenin hali ne olurdu. Biz öyle diyemeyiz. Ülkeyi sahipsiz bırakıp yönetim boşluğuna terk edemeyiz” dedi.

hasan-karal-secim-turunda1.jpg

GÖRÜNTÜDE FARKLI AMA PERDE ARKASINDA ORTAK PARTİLER

Muhalefet partilerinin sorumluluktan kaçtığını belirten Karal, “Millet size güven duyuyorsa gereğini yapacaksınız. Her şeye “Hayır, hayır, hayır” böyle bir şey olabilir mi? CHP’yi de gördünüz. Seçim sonrasında HDP Genel Başkanı’nı kucaklayarak, “Nasıl salladık” diyor. Bir diğer CHP Genel Başkan Yardımcısı da “Biz ailecek HDP’ye oy verdik” diyor. Bunlar görüntüde farklı partiler ancak, perde arkasında kol kola mücadele veriyorlar” diye konuştu.

hasan-karal-secim-turunda2.jpg