Karal, “Güçlü Türkiye İçin Güçlü Hükümet Gerekir”

Karal, “Güçlü Türkiye İçin Güçlü Hükümet Gerekir”
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü bir iktidara sahip olabilmesi için 1 Kasım seçimlerinin öneminin büyük olduğunu söyledi.

Karal, seçim çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerine Rize şehir merkezinde devam etti. Karal, vatandaşlarla esnafla sohbet etti, sorunları dinledi.

Ziyaretlerinde karşılaştığı bir esnaf ise, “Türkiye olarak yapacağımız tek şey AK Parti’ye destek vermektir. Hep beraber el birliğiyle AK Parti’yi iktidar edelim. Çalışmalardan memnunuz, daha iyi hizmetler için halk olarak AK Parti’yi iktidara getirmeliyiz” dedi.

karal-005.jpg

Tophane mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda konuşan Karal, “Türkiye’nin güçlü olması lazım. Ayaklarımız üzerinde durabilen kararlı bir devlet olmamız lazım. Bizi bölüp birbirimize düşürmeye çalışan bu dış güçlerin ve onların içerdeki uşaklarına karşı sağlam duruş ortaya koyabilecek sağlam hükümetin olması lazım. Böyle bir hükümeti kurmak bizim elimizdedir” dedi.

Bir oyun bile büyük bir önem taşıdığını, bu süreçte herkesi dinleyip görüşleri değerlendirdiklerini ifade eden Karal, “Güçü Türkiye ve güçlü iktidar Yeniköy’ün, Tophane’nin, Müftü Mahallesi’nin, Çamlıbel’in, Rize’nin, Trabzon’un, Gümüşhane’nin oylarıyla oluyor. Onun için bir oy çok önemlidir” diye konuştu