Karal: İyidere'yi Diğer İlçelerden Ayıran Özellik...

Karal: İyidere'yi Diğer İlçelerden Ayıran Özellik...
Rize'nin İyidere ilçesinde İyidere İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İyidere'nin Rize için önemine değinerek İyidere'yi diğer ilçelerden ayıran özelliği açıkladı. İşte İyidere'nin farkı!

İyidere AK Parti İlçe Başkanlığında İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ve İlçe Yönetimi ile buluşan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri burada ilçe yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Milletvekili Karal, burada İyidere’nin önemine dikkat çekerek, “İyidere herşeyden önce şehrimizin giriş kapısıdır. Rize’mizi dış illere açan ve şehrimizin giriş kapısı olan İyidere’miz bir turizm noktasına dönüşsün istiyoruz.“ dedi.

Konuşmasına devam eden Karal, “İyidere’yi diğer ilçelerimizden ayıran bir özelliği var. Her şeyden önce İyidere, şehrimizin giriş kapısıdır. İlçemiz ile düşünülen projeler bu önem ile birleştirilmelidir. Yani bir şehrin girişine yakışır, gerekirse turizm ölçütleri düşünülerek hizmet sunulmalı. Bu konuda İyidere ile ilgili düşünülen Cennet Vadisi projesi son aşamaya geldi. Elde edilen bu tür projeler sayesinde Rizemizi dış illere açan ve şehrimizin giriş kapısı olan İyideremiz bir turizm noktasına dönüşsün istiyoruz. İyidere sadece Pileki Mağarasıyla, güzel köyleriyle ve sahiliyle anılmasın istiyoruz. Bu yüzden İyidere için çalışıyoruz. Ama bunlar yetmez. Daha çok çalışıp doğru hizmeti İyideremize kazandıracağız. Teşkilat olarak ilçemiz için çalışmalarımız güzel bir şekilde zaten devam ediyor. İyidere’yi layık olduğu noktaya hep beraber getireceğiz” şeklinde konuştu.

hasan-karal-iyiderede-1.jpg

İyidere için düşünülen projelerin masaya yatırıldığı toplantıda AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’a bir teşekkür konuşması yapan İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, “Sayın vekilimize bizlere bugüne kadar göstermiş olduğu ilgiden ötürü teşekkür ediyorum. Gerçektende Sayın vekilimizin İyideremiz için mücadeleleri vardır. Kendisine Ankara’da olsun Rize’de olsun İyidere için gittiğimiz her anda bizleri dinlemiş ve çözüm için gayret etmiştir. Kendisine göstermiş olduğu bu ilgi ve alakadan ötürü İyidere adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

hasan-karal-iyiderede-2.jpg