Karal: Kalkandere Şantiyeye Döndü

Karal: Kalkandere Şantiyeye Döndü
Ak Parti döneminde şantiye alanına çevrilen Rize'nin ilçelerinde incelemelerde bulunan Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Kalkandere ilçesindeki incelemelerinde Kalkandere'yi şantiye alanına çevirdiklerini söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal beraberinde AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Rize Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice ile birlikte adeta şantiye alanına dönen Rize'nin Kalkandere İlçesinde yapımına devam edilen çalışmaları yerinde inceledi.

İkizdere Kalkandere kavşağının Kalkandere istikameti üzerindeki beş buçuk kilometrelik yol çalışması hakkında Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak'tan brifing alan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, daha sonra yapımına devam edilen Kalkandere Belediye Sarayı ve Rizeli İş adamı Mehmet Cengiz'in yaptırdığı yüksek okul binasını gezdi.

hasan-karal-kalkanderede-5.jpg

Buradaki incelemelerini tamamladıktan sonra Kalkandere Kazım Cengiz parkında vatandaşlar ile bir araya gelen Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, yaptığı açıklamada "Her hafta sonu Rize'ye gelerek hemşerilerimin problemlerini dinliyorum. Bugün Kalkandere'deyiz. Yapımına devam edilen yol çalışmalarını ve diğer projeleri yerinde inceledik. Kalkandere ilçemizi bir şantiye alanına çevirmiş durumdayız. Yapımına devam edilen ve düşünülen yeni projeler Kalkandere'yi çok daha yükseklere taşıyacak projeler. İnşallah hep birlikte burayı bir cennet vadisine dönüştüreceğiz" dedi.

Kalkandere ÇAYKUR Çay Fabrikasını da ziyaret eden Karal, burada fabrikanın işleyişi ve genel durumu hakkında fabrika müdüründen brifing aldıktan sonra Kalkandere bölgesinden ayrıldı.

hasan-karal-kalkanderede-1.20120611142529.jpg

hasan-karal-kalkanderede-2.20120611142541.jpg

hasan-karal-kalkanderede-3.20120611142554.jpg

hasan-karal-kalkanderede-4.20120611142607.jpg