Karal, “Onlar Konuşur Biz İş Yaparız”

Karal, “Onlar Konuşur Biz İş Yaparız”
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, yaptıkları çalışmaları politikaya mal etmediklerini belirterek, “Onlar konuşur biz iş yaparız” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yenikale, Balıkçılar, Söğütlü, Maltepe, Esentepe ve Kirazdağı Köylerini, ardından Derepazarı ilçesini ziyaret eden Karal, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

“YARIM SAAT KONUŞTU 25 DAKİKASINI SALARHA TÜNELİ’NE AYIRDI”

Muhalefet partilerinin Salarha Tüneli’nin seçim malzemesi yapılması iddialarına yanıt veren Karal, “Bir partinin milletvekili adayı Salarha Tüneli’ni politikaya malzeme yapmayız diyor. “CHP iktidarında Salarha Tüneli’ni tamamlayacağız” diyor. Yarım saatlik konuşmasının 25 dakikasını Salarha Tüneli’ne ayırdı. Bunu nasıl siyasete mal etmiyorsun. Konuşmanın 25 dakikasında siyasi malzeme olarak sen kullanıyorsun. Ben sadece yaptığımız hizmetlerin başlıklarını veriyorum. Salaha Tüneli Bolu Dağı Tüneli kadar bir tüneldir. Onlar konuşur biz iş yaparız” dedi.

hasan-karal-rize-milletvekili-004.jpg

PİJAMALI BİR ŞEKİLDE BAŞBAKANLARIN KARŞILANDIĞI TÜRKİYE!

Geçmişte medya patronlarının ülkenin Başbakanına yaptığı muameleyi hatırlatan Karal, “Medya patronları Başbakanları elleri cebinde pijamalı bir şekilde karşılıyordu. Bu günleri unutmayalım. Onların nezdinde Başbakanların bir önemi yoktur. ‘Biz manşeti atarız hükümeti düşürürüz, manşeti atarız başbakanı ülkenin başına getiririz’ diye düşünüyorlardı” şeklinde konuştu.

“BU ELBİSE BU BEDENE DAR GELİYOR”

Milletten aldıkları destekle Türkiye’de büyük yenilikler yapacaklarını ifade eden Karal, “80 ürünü bu darbe anayasası ülkenin sorunlarına çözüm getiremiyor. Bu elbise bu bedene dar geliyor. Anayasayı bu muhalefet partilerle değil, milletimizle değiştiriyoruz. Türkiye artık daha hızlı bir şekilde yoluna devam edebilsin diye milletimizden desteği istiyoruz” dedi.

Karal, “Önümüzdeki dönemde de gerekirse bir sonraki günden de borç alarak 7 gün 25 saat üzerinden Rizemize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

hasan-karal-secim-calismasi-2-001.jpg

hasan-karal-secim-calismasi.jpg