Karal, Onları Yere Göğe Sığdıramadı!

Karal, Onları Yere Göğe Sığdıramadı!
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, onları yere göğe sığdıramadı. Onların ülkemizin en büyük dinamizmi, kıymetli ve paha biçilemez kaynağı olduğunu söyledi. İşte Karal'ın övgüsüne mazhar kalan kişiler:

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi öğretmenlere övgüler yağdırarak öğretmenlerin, ülkenin en büyük dinamizmi, kıymetli ve paha biçilemez kaynağı olduğunu belirtti.

Rize Milletvekili Karal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ülkenin geleceğini ve geleceği inşa edecek olan gençleri yetiştiren öğretmenlerin görevlerinin ağır, sorumluluklarının ise çok büyük olduğunu vurguladı.

Ülkenin dünya ülkeleri arasında olması gereken yerini alacağını ve bunu ancak öğretmenlerin attıkları sağlam ve sarsılmaz temeller üzerine inşa edilen bir neslin gerçekleştirebileceğine inandığını ifade eden Karal, şunları kaydetti: ''Yalnızca eşi ve benzeri olamayan ülkemizin ve dünya üzerinde başka hiçbir millette olmayan çok farklı ve güzel hasletleri bulunan milletimizin, neslimizin ve yüce devletimizin bekası ve çok daha güçlü bir geleceği için birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde el ele, kol kola, omuz omuza büyük bir kararlılıkla, emin ve sağlam adımlarla geleceğe doğru korkmadan yürümekten başka çaremiz olmadığına inanıyorum. Öğretmenlerimiz, ülkemizin en büyük dinamizmi, kıymetli ve paha biçilemez kaynağımızdır. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.''