Karal, Sağlık Kompleksi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Karal, Sağlık Kompleksi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kısa bir süre önce temeli atılan sağlık kompleksinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Paşakuyu Mahallesinde 4 dönümlük arazi üzerinde planlanan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın katılımı ile geçtiğimiz şubat ayında temeli atılan Rize sağlık kompleksinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, çalışmaların bu derece hızlı bir şekilde ilerlemesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

hasan-karal-saglik-kompleksi-insaatinda-incelemelerde-bulundu-1.jpg

Sağlık kompleksi inşaatında kısa süre içerisinde çok ciddi bir mesafe kat edildiğini belirten Karal,"Kısa süre içerisinde çok ciddi bir mesafe alınmış. İnanıyorum ki açıklanan tarih olan bu sene sonunda binayı bitirmeyi hedefliyorlar. Çalışmalarından dolayı yüklenici firmayı, sağlık müdürü ve yönetici arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu proje Rize'mize çok ciddi bir katkı sağlayacak. Sağlık alanında ciddi bir mesafe kat ettirecek."  şeklinde konuştu

İncelemeler sırasında Karal'a, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ile Rize Ağız Diş Sağlığı Başhekimi Dt. Uğur Yıldırım’ın yanısıra il başkan yardımcıları Savaş Tabak ve İsmail Hakkı Şentürk eşlik etti.

hasan-karal-saglik-kompleksi-insaatinda-incelemelerde-bulundu-3.jpg

hasan-karal-saglik-kompleksi-insaatinda-incelemelerde-bulundu-2.jpg

hasan-karal-saglik-kompleksi-insaatinda-incelemelerde-bulundu-4.jpg