Karal, Sel ve Heyelan Bölgesinde İncelemede

Karal, Sel ve Heyelan Bölgesinde İncelemede
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çayeli ilçesi Büyükköy beldesindeki afet çalışmalarını inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Karal, şiddetli yağmur sonrası afet yaşanan Büyükköy beldesine giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Karal’a incelemeler sırasında Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu ve Afad Müdür Şakir Kurk ile Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri, Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar eşlik etti.

İlk olarak belediyeyi ziyaret ederek oluşan hasar ve afet sonrasında yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu ve Afad Müdürü Şakir Kurk’tan brifing alan Karal, daha sonra beraberindekilerle birlikte afet yaşanan bölgelere giderek çalışmaları yerinde inceledi.

hasan-karal--afet--sonrasi-calismalari-yerine-inceledi-(1).jpg

Karal,incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada ise, “Rize’mizin yoğun yağış alan bir bölge olması nedeniyle her an bu tür afetlerle karşı karşıya kalabiliyoruz.  Büyükköy’deki afet sonrası gerekli müdahaleler yapıldı. Hasar tespit çalışmaları da devam ediyor. Devletimiz tüm bu oluşan hasarı en kısa sürede onaracak güçtedir. İlgili kurumlarımız olay yerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu arada bir evladımızın hayatını kaybetmesi ise bizleri son derece üzmüş durumdadır.” dedi.

Karal, incelemelerin ardından heyelanda hayatını kaybeden Şevval Pehlivan’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığında bulunarak her zaman acılı ailenin yanlarında olacaklarını söyledi.

hasan-karal--afet--sonrasi-calismalari-yerine-inceledi-(2).jpghasan-karal--afet--sonrasi-calismalari-yerine-inceledi-(3).jpghasan-karal--afet--sonrasi-calismalari-yerine-inceledi-(4).jpghasan-karal--afet--sonrasi-calismalari-yerine-inceledi-(5).jpg