Karal: Yarınki seçimlerin iktidara bir çekidüzen verme sinyali verilebildiği bir gün olmasını temenni ediyorum

Karal: Yarınki seçimlerin iktidara bir çekidüzen verme sinyali verilebildiği bir gün olmasını temenni ediyorum
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, yarınki seçimlerin insan hakları, adalet duygusu, hukuk anlayışı ve iktidara bir çekidüzen verme sinyali verilebildiği bir gün olması temennisinde bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Sinop’un Erfelek ilçesinde partisi tarafından düzenlenen programa katıldı. 31 Mart seçimlerinin iktidara ders niteliğinde olması temennisinde bulunan Milletvekili Karal, “Başarılı bir belediye ortaya konabilmesi için ille de şu veya bu partiden, ille de iktidar partisinden olmasına gerek yok!” dedi.

Seçimlerin iktidara bir uyarı günü olması temennisinde bulunan Karal, burada yaptığı konuşmada, “Yarın yapılacak olan seçimlerin özelde Erfelek ilçemize, genelde tüm Sinop ilmize ve ülkemize ülkemi demokrasisine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. yarınki seçimlerin ülkemizde insan haklarının adalet duygusunun hukuk anlayışının ve iktidara adeta bir çekidüzen verebilme sinyalinin verilebildiği bir gün olmasını bir uyarı günü olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başarılı belediyecilik için partiye değil özveriye önem verilmesi gerektiğini kaydeden Karal, "gönül belediyeciliği"nin önemini vurgulayıp şöyle konuştu: “Başarılı bir belediye ortaya kalabilmesi için ille de şu veya bu partiden, ille de iktidar partisinden, şuradan buradan olmaya gerek yok. Yeter ki özverili bir şekilde çalışırsın, yeter ki vatandaşımızla hemhal olunarak, vatandaşımızla el ele verilerek gönül gönüle verilerek, gönül belediyeciliği ortaya konsun başarı zaten kendiliğinden gelir değerli kardeşlerim. Onun için şu arkamda gördüğüm adeta bir Şampiyonlar Ligi gibi çok değerli kardeşlerimin, gerek belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın gerekse il genel meclis üyesi arkadaşlarımızın ve gerekse belediye başkan adayı abimizin inşallah yarın sizlerin desteğiyle beraber Erfelek’e damga vuracakları, bizim de top tüfek bütün genel merkez olarak arkalarında duracağımız ve inşallah burada başarılı olabilmeleri için varımızla yoğumuzla yanlarında olacağımızın sözünü sizlere veriyoruz.”

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum