Karal Yatırımları Yerinde İnceledi

Karal Yatırımları Yerinde İnceledi
Çamlıhemşin, Hemşin, Ardeşen ve Derepazarı ilçelerini ziyaret eden AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, AK parti ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek ilçelerdeki proje ve yatırımları yerinde inceledi

İlçe ziyaretleri kapsamında önceki gün Çamlıhemşin, Hemşin ve Ardeşen'e giden Karal bugün de Derepazarı'na giderek yatırım ve projeleri yerinde inceledi.

Çamlıhemşin'e giden Karal burada belediye başkanı Osman Haşimoğlu, AK Parti Çamlıhemşin İlçe başkanı Ahmet Yılmaz ve Çamlıhemşin il genel meclis üyeleriyle bir araya geldi. Karal Çamlıhemşin'de yapılması planlanan Teleferik, organik çay fabrikası, Ayder'deki İmar çalışmaları ve belediyenin projeleri hakkında bilgiler aldı. Karal daha sonra Çamlıhemşin merkezde yapılan sosyal tesis ve parkı gezerek incelemelerde bulundu.

4.20141230171621.jpg

Buradaki ziyaretinin ardında Hemşin' giden Karal belediye başkanı Halim Kazım Bekar, AK Parti Hemşin ilçe başkanı Mehmet Mataracı, il genel meclis ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alan Karal Hemşin'deki projeleri ve yatırımları inceledi. Hemşin meydandaki parkı gezdi. Yeni kaymakamlık ve belediye binasının projesinin son durumu hakkında bilgi aldı.

2.20141230171637.jpg

Dünkü ziyaretleri kapsamında son olarak Ardeşen' giden Karal, belediye başkanı Hakan Gültekin'le bir araya gelerek belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Derepazarı Bulvarı için Çalışmalar Sürüyor

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal bugün de Derepazarı'na giderek Derepazarı-Kendirli yolu projesinde incelemelerde bulunarak Derepazarı girişinde yapılması planlanan bulvarla ilgili bilgi aldı.

Derepazarı belediyesini ziyaret eden Karal burada Derepazarı belediye başkanı Yakup Samangül Karayolları 10. Bölge müdürü Selahattin Bayramçavuş ve Kendirli belediye başkanı Alaattin Serdar'la bir araya geldi. Kendirli Derepazarı yolunun projesi masaya yatırıldı. Derepazarı girişinde yapılması planlanan bulvarla ilgili çalışmaların son durumu değerlendirildi.

sl.20141230171704.jpg