Karal'a Öyle Bir Hediye Verdi ki!..

Karal'a Öyle Bir Hediye Verdi ki!..
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Bilal Holoğlu, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'a önce bilgi ardından öyle bir hediye verdi ki!...

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindeki İl Yönetim Kurulu üyeleri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Üniversitenin gelişen yüzü ve Rize’nin geleceği gibi konular ele alındığı ziyaretin ardından çalışmaları sürdürülen Diş Hekimliği Fakültesi'ni gezen Karal, burada yakın zamanda hizmete girecek ağız ve diş sağlığı konusundaki bilgileri Yrd. Doç. Dr. Bilal Holoğlu tarafından alırken Holoğlu tarafından Karal'a diş macunu hediye edildi.

Ziyaretin ardından heyet, Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın eşliğinde ilk olarak Merkez Kampüs içerisinde yapımı devam eden ve 2014 yılının Şubat ayında tamamlanması planlanan çok amaçlı sosyal tesisi gezdi. Tiyatro, konferans ve interaktif toplantı salonları, yemekhaneler, restorantlar, bay ve bayan kuaför salonları, kuru temizleme, öğrenci kulüp odaları, kırtasiye, marketler, eğitim sahaları, buz pateni pisti, spor salonları vb. birimlerin yer alacağı 20 bin metrekare kapalı alana sahip dev tesisin inşaasında incelemelerde bulunan heyet, ardından yeni açılan Diş Hekimliği Fakültesine ziyarette bulundu.

hasan-karal-rteude-4.jpg

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindekilere Diş Hekimliği Fakültesinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgileri Yrd. Doç. Dr. Bilal Holoğlu verdi. Yakın zamanda Rize halkına da ağız ve diş sağlığı konusunda hizmet verecek olan Diş Hekimliği Fakültesinde klinikleri gezen misafirlere Yrd. Doç. Dr. Bilal Holoğlu tarafından diş macunu hediye edildi.

hasan-karal-rteude-5.jpg

hasan-karal-rteude-1.jpg

hasan-karal-rteude-2.jpg

hasan-karal-rteude-3.jpg

hasan-karal-rteude-6.jpg

hasan-karal-rteude-7.jpg

hasan-karal-rteude-8.jpg

hasan-karal-rteude-9.jpg

hasan-karal-rteude-10.jpg