Karal'dan Bekaroğlu'na Cevap

Karal'dan Bekaroğlu'na Cevap
Saadet Partisi Rize Belediye başkan adayı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun AK Parti’nin projeleri alıntı söylemesine AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal cevap verdi.

Çay TV’de katıldığı Neşe Yelken ile Her Açıdan Programında Bekaroğlu’na cevap veren Karal :” bir yerde güzel bir proje yapılmış bu projeyi alıp kendi bölgede uygulamak kendi yerinde yapmak hırsızlık mıdır? Böyle bir şey olabilir mi?. Sayın Reşat Kasap belediye proje tanıtım programında bunlar daha önce hazırlanmış projeler biziçeriğine önem veriyoruz bunları tartışmaya açacağız bunların üzerinde değişiklik yapılabileceğini  belirmişti dedi.

nese-yelken-hasan-karal.20140323000358.jpg

Karal:"Rize valiliğinin benzeri Türkiye’nin bir çok yerinde var  bu çalmak mıdır? Biz gittik bir yerde bir proje gördük hoşumuza gitti  bu projenin aynısını Rize’de uygulamaya çalışmamış çalmak mıdır? Hırsızlık mıdır? tam tersine Rize’ye katkıdır. Mesele ben bir tane daha söyleyelim onu yakalamamışlar. Kadın sosyal yaşam merkezi. Ben Çankırı’ya gittim bunda iki sene önce çok hoşuma gitti hanımların bayanların gidip her turlu imkânlarının olduğu bir yer güvenliğinden bütün personeline kadar bayanlar çalışıyor . Çok hoşuma gitti sayın başbakanım bu projenin aynısını Rize’de yapabilir mıyım dedim projeyi istedim şimdi bunun Rize’ye zararımı var hazır proje yapılmış güzel bir iş bir daha proje ettirmekte gerekmiyor illa farklımı olması gerekiyor dedi."