Karal’dan Muhalefete Davet

Karal’dan Muhalefete Davet
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’ye kazandırılacak olan 5 yıldızlı 800 yatak kapasiteli otelin temel atma törenine tüm vatandaşların yanı sıra, muhalefet partilerini ve milletvekilli adaylarını da davet etti.

Rize Eski Öğretmen Evi'nin bulunduğu yaklaşık 14 dönümlük arazi üzerinde yapılacak olan otel inşaatı için bürokratik engellerin kaldırılmasının ardından temel atma töreni düzenlenecek. Rize-Artvin Havalimanı, Ovit Tüneli ile birlikte büyük bir artış beklenen turizm faaliyetlerine hizmet edecek olan 5 yıldızlı otel ile Rize, turizmde marka şehirler arasında yer alacak.

Temel atma töreniyle birlikte yapımına başlanılacak olan 5 yıldızlı ve 800 yatak kapasiteli otelin Rize’yi 5 yıldız ileri taşıyacağını vurgulayarak şunları söyledi:

“Devlet otel yapacak olan yatırımcının önünü açar. Engindere Mahallesinde kamuya ait olan bir alanı turizm alanı olarak ilan ettik. Bütün bürokratik engelleri kaldırdık. Yatırımcının Rize’ye gelmesine zemin hazırladık. Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı, Valimiz Ersin Yazıcı, Vekilimiz Nusret Bayraktar, İl Başkanımız ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızla beraber el ele verdik. İlgili yatırımcı, bir noktada cazibeli hale getirilerek çalışmalarına başladı. Bütün Rizelileri siyasi partilerin temsilcilerini, Rize’yi ileriye taşıyacak bu yatırımda açılışa davet ediyoruz. Rize’yi birlik olarak daha ileri taşımaya davet ediyorum” dedi.

Temel atma töreni, 21 Ekim 2015 çarşamba günü yarın saat 14:00’te Engindere Mahallesi Eski Öğretmenlerevi’nin bulunduğu alanda yapılacak.