Karal'dan Rizeli İşadamlarına AVM Baskısı!

Karal'dan Rizeli İşadamlarına AVM Baskısı!
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rizeli işadamlarının Rize'ye AVM yapması isteğini bir kez daha tekrarladı ve "Rizeli işadamlarının öncülüğünde Rize'de AVM kurulmalı" dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle iki ayda bir gerçekleştirdiği toplantıda, Rize'de kurulacak olan alışveriş merkezinin tamamen Rizeli İş Adamlarının öncülüğünde kurulmasını istedi.

Rize Ticaret ve Sanayi Odasında Rize Sivil Toplum Kuruluşları ile gerçekleşen toplantıda Karal, Rize'de yapımı planlanan alışveriş merkezi başta olmak üzere çeşitli konuları masaya yatırdı.

Toplantıya Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Muammer Atılgan,  İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Mali Müşavirler Odası Başkanı Muammer Berberoğlu, Tek-Gıda İş Sendikası Başkanı Ziya Aksoy, Öz-Gıda İş Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Serdar, Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta, Kamu-Sen İl Başkanı Celal Akarsu, Rize Üniversitesi Derneği Başkan Vekili Dursun Bilgili, RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu, TÜMSİAD Başkan Vekili Salih Serdar, MÜSİAD Başkanı Mahmut Dabak ve Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş katıldı.

hasan-karal-rizede-stk-lar-ile-beraber-toplantida-1.jpg

Toplantıda Rize için önem arz eden bir çok konuya değinen ve Rize için sivil toplum kuruluşlarını seferberliğe davet eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal "Rize'mizde gerek yapılanma adına gerek hizmet adına gerek ise üretim adına gelmiş olduğumuz nokta ortadadır. Rize'mizde devam eden başta Ovit Tüneli ve Güney Çevre Yolu projeleri gibi büyük çalışmaların yanında gerek şehrin iç yapılanması gerekse bölgemizin üretimi konusunda önemli adımlar atıyoruz. Özellikle şehrimizde yapımı planlanan alışveriş merkezi konusunda ve kivi üreticiliğinin yaygınlaştırılması konusunda Rize'deki sivil toplum kuruluşlarımızdan hükümet olarak birlik ve beraberlik bekliyoruz. Rize'de yapımı planlanan alışveriş merkezinin Rizeli iş adamları öncülüğü tarafından kurulmasını istiyoruz. Şehrimizin bekası adına el birliğiyle çalışmalarımızı sürdürmemiz gerek" dedi.

Rize'de çalışmaları devam eden yol projeleri, tünel çalışmaları, köylerdeki çalışmalar, çevre ve şehircilik çalışmaları, üretim gibi bir çok konunun tartışıldığı toplantı, karşılıklı fikir alışverişleri ve atılacak adımların masaya yatırılmasının ardından sona erdi.