Karal'dan Yeni Başkanlara Tebrik

Karal'dan Yeni Başkanlara Tebrik
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’deki yeni belediye başkanlarını ziyaret ederek tebrik etti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen ve Madenli Belde Belediye Başkanı Necip Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek “hayırlı  olsun” dileklerini iletti.

Karal’a ziyaretleri sırasında AK Parti İl Başkan Yardımcıları Harun Mertoğlu, İsmail  Hakkı Şentürk, Mehmet Şehitoğlu, Savaş Tabak, İsmail  Kosif ve il  yönetim kurulu  üyesi Sinan  Oğur eşlik etti.

Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül’ü ziyaretinde 18 belediyenin 17’sini almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “ Bu belediyelerimizden bir tanesi de Derepazarı belediyemizdir.  Seçimlerden sonra yeni belediye başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyoruz. Ziyaretlerimize ilk olarak Derepazarı’ndan başladık. Burası  bizim için önemli bir yer. Seçimi kazanma noktasında teşkilatımızın çok ciddi emekleri  oldu. Onlara da buradan  teşekkür ediyorum. Seçim kampanyasında da ifade ettiğimiz gibi  Derepazarı,  Rize’nin bir giriş ilçesi olarak deyim yerindeyse Rize’nin protokol ilçesi  olarak  bu  zamana kadar aldığı hizmetleri  bundan sonrada alacak. Seçilen başkanımız Yakup Samangül’e ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Yakup Samangül ise Rize’nin protokol özelliğini Derepazarı olarak  ortaya koyacaklarını belirterek sorumluluklarının bilincinde olacaklarını söyledi.

hasan-karaldan-derepazari-belediyesine-ziyaret.jpg

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen’i ziyaret esnasında ise Dr. Atilla Esmen’e ve ekibine başarılar dileyen Karal, “Belediye Başkanımız Atilla Esmen’in, Çayelimizde AK Parti  belediyeciliğini yansıtacak çalışmalar içerisinde olacağına inanıyoruz. Burada bütün yıpratma kampanyalarına rağmen çok güzel bir başarı elde ettiler. Çayeli’nde çok samimi bir ortam görüyoruz.  İstişareye açık ve halkla ilişkilere önem veren bir belediye başkanımızı görüyorum. Bizlerde milletvekilleri olarak hep beraber belediye başkanımızın ve ekibinin ortaya koyacağı projelere destek vereceğiz.” şeklinde konuştu.

hasan-karaldan-cayeli-belediyesine-ziyaret-1.jpg

Esmen ise çalışma arkadaşları ile birlikte halka hizmet için çalışacaklarını Çayeli’nde farkı bir soysal belediyecilik ve faklı bir şehircilik anlayışı oluşturmaya çalışacaklarını ifade etti.

hasan-karaldan-cayeli-belediyesine-ziyaret.jpg

Son olarak Madenli Belde Belediyesini ziyaret eden Karal, Madenli’de çok önemli bir zaferin elde edildiğini ifade ederek şunları  söyledi: Ben kendilerini yürekten tebrik ediyorum. Belediye başkanımız ve ekibi Madenlimizde bu zamana  kadar yaptığımız hizmetlere yenilerini ekleyeceklerdir. Burada AK Parti  Belediyeciliğinin en güzel  örneklerini vermeye devam edeceğiz.

Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı,  Karal’ın yapmış olduğu ziyaretten  dolayı  duyduğu memnuniyeti dile getirerek Madenli halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

hasan-karaldan-madenli-belediyesine-ziyaret.jpg