Karaman: Tur Atlamak Güzel, Kaya: Rakibimiz Rizespor Değil

Karaman: Tur Atlamak Güzel, Kaya: Rakibimiz Rizespor Değil
Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Rize’de oynanan Rizepor - Adliyespor maçı sonrası her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

2-0 Rizespor'un üstünlüğüyle sona eren Ziraat Türkiye Kupası 2. turu karşılaşması sonrası Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman kupada tur atlamanın güzel olduğunu kaydederken, Adliyespor Teknik Direktörü Özgün Kaya ise rakiplerinin Rizespor olmadığını kaydetti.

Karşılaşma sonrası yapılan açıklamalarda, Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman kupada tur atlamanın kendileri için güzel olduğunu belirterek, “Süper Lig'de fazla forma şansı bulamayan oyuncularla mücadele ettik. Beklentilerimiz var. Bu oyuncuların performansını gördük. Onlar da kendilerini gördü. Kupada tur atlamak güzel. Kendi evimizde oynamanın avantajı güzel. Önümüzde bir tur daha var. İnşallah kupada iyi kura çekip iyi sonuçlar alırız" diye konuştu.

ADLİYESPOR CEPHESİ

Adliyespor Teknik Direktörü Özgün Kaya, Rizespor’un rakipleri olmadığını belirterek, "Yüzde 1'de olsa umuttu. İlk yarı iyi oynadık ama ikinci yarının başında yediğimiz gol oyun planlarımızı bozdu. Bizim oyuncularla rakibimizin oyuncuların futbola bakış mantaliteleri farklı. İyi bir maç oldu. Rakibimize başarılar diliyoruz. Biz de kendi grubumuzda üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu maç bizim için bir ölçü değil. Mağlubiyet bizi üzmedi. Çok iyi bir rakibe karşı kaybettik" dedi.