Karamehmetoğlu ve Erdoğan İstikrar’dan Yana

Karamehmetoğlu ve Erdoğan İstikrar’dan Yana
Rize’nin önde gelen sivil toplum kuruşları temsilcilerinden Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, 7 Haziran’da Türkiye’nin güçlü konumunu terk etmemesi ve ekonomik büyümenin devam et

Karamehmetoğlu, “Türkiye’nin gelişmesini, kalkınması istemeyen ve ülkesinde söz sahibi olmasını istemeyenlerin hazırlamış olduğu bir tezgahtır. 7 Haziran seçimlerinde vatandaşlarımızın bu oyunu bozacağına inanıyorum. Türkiye’miz siyasi istikrarını bozmadan yoluna durmadan devam eder diye düşünüyorum. Koalisyonlar Türkiye için ve uygulandığı ülkeler için bir yıkım demektir. Türkiye bunu 80 öncesinde ve sonrasında defalarca denedi. Ülkenin hayrına olan hiçbir girişim bundan çıkmadı. Bundan sonra da çıkacak gibi durmuyor. İtalya koalisyonlar ülkenin gündeminden kalksın diye kanun değişikliği yaptı” diye konuştu.

Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, “7 Haziran’da vatandaşlarımız sandıklardan gereken cevabı vereceklerdir. Bütün dünya birleşmiş Türkiye Cumhuriyeti’nin aşağıya inmesini istiyor. Buna müsaade etmememiz lazım. Ülke olarak birleşme zamanıdır diyorum” dedi.