Karaoğlu: Doğduğum, büyüdüğüm Çayeli’ne Türkiye yüzyılına yakışır hizmetler sunabilmek için yola çıktım

Karaoğlu: Doğduğum, büyüdüğüm Çayeli’ne Türkiye yüzyılına yakışır hizmetler sunabilmek için yola çıktım
Çayeli Belediye Başkan Adaylığı için ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Zeki Karaoğlu, doğup büyüdüğü Çayeli’ne Türkiye yüzyılına yakışır, kaliteli ve nitelikli hizmetler sunabilmek için aday olduğunu kaydetti.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde AK Parti’den Çayeli Belediye Başkanlığı Adaylığı için ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden istifa eden Zeki Karaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli dostlarım sevgili Çayelili Hemşehrilerim. 30 yıldır farklı kademelerinde çalıştığım son iki yıldır Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığım Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğündeki görevimden istifa ederek; edindiğim tecrübe bilgi ve birikimle doğduğum büyüdüğüm güzel ilçemiz Çayeli’ne ve kıymetli hemşehrilerime Türkiye yüzyılına yakışır, kaliteli ve nitelikli hizmetler sunabilmek ve yeniden Çayeli diyebilmek adına bu yola çıktım.

Bu hususta teveccüh gösteren Dostlarımıza, hemşehrilerimize ve teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik ve dayanışma ruhuyla en güzel çalışmaları ortaya koymak Ak Partimizin örnek belediyecilik anlayışını yeniden Çayelinde hakim kılmak için dua ve desteklerinizi bekler, bütün hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarım.” dedi.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum