Karayolları Genel Müdürü Turhan Rize’de İncelemede

Karayolları Genel Müdürü Turhan Rize’de İncelemede
Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’la birlikte Rize’deki karayolları yatırımlarını inceledi.

Bazı incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye gelen Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Karayolları 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ve Rize İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ile birlikte Rize’deki karayolları yatırımlarını yerinde inceledi.

karayollari-genel-muduru-turhan-rize’de-incelemelerde-bulundu-1.jpg

İlk olarak Derepazarı Kendirli yolunda incelemelerde bulunan Turhan, daha sonra güney çevre yolunun Pehlivantaşı girişinde incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkilileri ve Bayramçavuş’dan bilgiler aldı. Ayrıca vatandaşlarla da konuşarak sorunlarını dinledi.

karayollari-genel-muduru-turhan-rize’de-incelemelerde-bulundu-2.jpg

Turhan, daha sonra Gündoğdu Veliköy yolunda incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Son olarak güney çevre yolunun İslampaşa’daki girişinden incelemelere başlayan Turhan,  asfaltlanan  bölgeden başlayarak güney çevre yolunu baştan sona gezdi.

karayollari-genel-muduru-turhan-rize’de-incelemelerde-bulundu-3.jpg

Yıkılan ve yıkılacak  binalarla  ilgili  bilgil alan Turhan, yolun kullanılabilir alanlarının  faaliyete geçmesi  için çalışmaların  hızlandırılmasını istedi. Ayrıca bu  yolun Rize trafiğini oldukça rahatlatacağını da belirtti.

karayollari-genel-muduru-turhan-rize’de-incelemelerde-bulundu-4.jpg

karayollari-genel-muduru-turhan-rize’de-incelemelerde-bulundu-5.jpg