Kasap: Başbakan Erdoğan’ın Rize Ziyaretine Kadar…

Kasap: Başbakan Erdoğan’ın Rize Ziyaretine Kadar…
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize'ye geliyor. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Erdoğan'ın Rize ziyareti öncesi çalışmayı tamamlamak istiyor.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Erdoğan’ın Rize ziyareti öncesi Rize Cumhuriyet Meydan Projesini tamamlamayı istediklerini söyledi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Mayıs ayının son haftasında Rize’ye geleceğini ifade ettiğini belirterek, “Sayın Başbakanımızın Rize ziyaretine kadar Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla başladığımız Rize Cumhuriyet Meydan Parkı Projesini tamamlayıp Sayın Başbakanımızın görüşlerine sunmak istiyoruz.” dedi.

olay53ten-resat-kasapa-ziyaret.jpg

olay53 haber portalından Ali ve İbrahim Köroğlu ile Köroğlu kardeşlerin abisi Rize Milli Eğitim Müdürlüğü Şeflerinden Hüseyin Köroğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rize’de yapacağı projelerle ilgili bir süre  olay53 ekibine bilgi paylaşımında bulunan Başkan Kasap, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak olan Rize Cumhuriyet Meydan Projesinde Başbakan Erdoğan’ın Rize ziyaretine kadar projeyi tamamlamak istediklerini ve Sayın Başbakan’ın görüşlerini almak istediklerini kaydederek, “Sayın Başbakanımız bu ayın son haftası Rize’ye gelecek inşallah. Sayın Başbakanımıza Rize ziyaretinde proje ile ilgili nasıl bir yol izlendiğini ve ay sonuna kadar ortaya çıkacak yapıyı aktaracağımız bir çalışma yapacağız. Sayın Başbakanımızın görüşlerinden sonra ise hızlı bir şekilde sürece yönelik adımlar atılacak.” diye konuştu.

olay53ten-resat-kasapa-ziyaret-1.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Başbakan Erdoğan Rize Yolcusu