Kasap, Rize İtfaiyesi Güven Veriyor

Kasap, Rize İtfaiyesi Güven Veriyor
Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap İtfaiye Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, itfaiye teşkilatının her türlü zor durumda vatandaşların yanında olduğunu belirtti.

"Üç asırdan bu yana yanımızda olan, can ve mal güvenliğimiz için gece gündüz demeden fedakarca görev yapan itfaiye teşkilatımızın kıymetli üyeleri canını dişine takarak bütün tehlikeleri göze alarak çalışmaktadır. Bizler de tehlikelere göğüs geren teşkilatımız için var gücümüzle çalışmaktayız" diyen Kasap, şöyle devam etti:

71713.jpg"İtfaiye teşkilatının gücünü ve tecrübesini koruyarak vatandaşlarımıza hizmet etmelerini sağlamak amacıyla teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak çağın gereklerine ayak uydurmasını sağlıyoruz. İtfaiye teşkilatı her geçen gün daha da güçleniyor.

Rize İtfaiyesi 51 personel ve 11 araçla vatandaşlarımıza gece ve gündüz hizmet vermektedir. Eğitim merkezimizde ise 2014-2015 eğitim öğretim yılında 15 bin öğrenciye yangın ve afet bilincinin oluşmasına yönelik eğitimler verilmiştir. Yangın ve afet bilinci oluşturmak amacıyla çok sayıda broşür dağıtılmıştır. Teşkilatımız 42 metre yüksekliğe ulaşabilen itfaiye aracıyla gücünü daha da artırarak vatandaşlarımızın hizmetini kesintisiz bir şekilde sürdürmektedir. Yeni girişimlerle teşkilatımız daha da güçlendirilecek, bölgemizin zor coğrafi şartlarına uyum sağlayacak nitelikte yeni araçları bünyemize  katacağız."