Kasap, Rize’de Riskli Olduğundan Yıkılıp Yeniden Yapılan Binada İncelemede Bulundu

Kasap, Rize’de Riskli Olduğundan Yıkılıp Yeniden Yapılan Binada İncelemede Bulundu
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Gülbahar Mahallesinde riskli yapı olarak tespit edilip yıkılan ve Rize Belediyesi katkılarıyla Ribelsan tarafından yapılan Yakut 2 sitesi F Blokta incelemelerde bulundu.

1988 yılında ruhsat alınarak yapılan ve 2013 yılında Rize’de ilk riskli bina olarak tespit edilen Yakut 2 Sitesi  F bloğu, Rize Belediyesi’nin katkılarıyla Ribelsan Limited Şirketi tarafından yıkılarak yeniden yapımına başlanan binada incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

İki milyon kırk liraya mal olan, yapımı önümüzdeki ay tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilecek  bina hakkında  görüşlerini bildiren  Başkan Kasap, ”Bu ve bunun gibi riskli yapıların yenilenmesi ile şehrimiz yeniden yaşanılabilir güvenli bir kent haline gelecektir “ dedi.

resat-kasap,-rize’de-riskli-oldugundan-yikilip-yeniden-yapilan-binada-incelemede-bulundu-(5).jpgresat-kasap,-rize’de-riskli-oldugundan-yikilip-yeniden-yapilan-binada-incelemede-bulundu-(1).jpgresat-kasap,-rize’de-riskli-oldugundan-yikilip-yeniden-yapilan-binada-incelemede-bulundu-(2).jpgresat-kasap,-rize’de-riskli-oldugundan-yikilip-yeniden-yapilan-binada-incelemede-bulundu-(3).jpg

resat-kasap,-rize’de-riskli-oldugundan-yikilip-yeniden-yapilan-binada-incelemede-bulundu-(4).jpg