Kasap ve Ekibi, Merkez İlçe Yönetimi ile Bir Araya Geldi

Kasap ve Ekibi, Merkez İlçe Yönetimi ile Bir Araya Geldi
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve yönetim kurulu üyeleri, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Belediye Meclis üyelerinin ev sahipliğinde Rize Öğretmenler evinde gerçekleşen istişare toplantısına katılım sağladı.

Toplantıda Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Rize Belediyesinin yürütmüş olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, her zaman destekçisi olduklarını dile getirdi.

Türüt, "Burada herkesin ortak paydası Rize için en iyisi olmalıdır. Belediye Başkanımız ve ekibinin çalışmalarını bu minvalde yürüttüğüne inancımız ve desteğimiz tamdır. Kendilerine yürüteceği çalışmalarda başarılar diliyorum" dedi.

Rize Belediye Başkanı Kasap, projelerin genel durumu hakkında bilgi vererek, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve tönetimine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

rize-merkez-ilce-belediye-baskani-kasapi-agirladi-(1).jpgrize-merkez-ilce-belediye-baskani-kasapi-agirladi-(2).jpgrize-merkez-ilce-belediye-baskani-kasapi-agirladi-(3).jpgrize-merkez-ilce-belediye-baskani-kasapi-agirladi-(4).jpg

rize-merkez-ilce-belediye-baskani-kasapi-agirladi-(5).jpg