Kasap'tan Rize'ye Mesaj Var!

Kasap'tan Rize'ye Mesaj Var!
Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, "Tek bir amacım var, bilgimi-birikimimi Rizeliler için gece gündüz çalışarak ortaya koyacağımız projelerle hizmet etmek olacaktır." dedi.

Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi Sayın Başbakanımız tarafından 3 Aralık 2013 tarihinde TBMM, AK PARTİ Grubunda Rize Belediye Başkan Adayı olarak takdim edildim. Parti il Teşkilatımızın yapacağı program çerçevesinde inşallah Rize'de çalışmalara başlayacağız. Elbette çok büyük sorumluluk taşıyan ve meşakkatli bir süreç içindeyiz. Tüm bunları bilerek, Rizeli Hemşehrilerime hizmet etmek için bu kutsal yola girdik. Bu süreçte herkesi kucaklayacağız, herkesi dinleyeceğiz, her bilgiden yararlanacağız. Zira bizim tek bir amacımız var, Rizelinin daha mutlu bir ortamda yaşayabilmesini sağlamak.” dedi.

RİZE BELEDİYESİ’NİN VERMİŞ OLDUĞU HİZMETLERİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

“10 yıl boyunca Partimizin Belediyesinin vermiş olduğu hizmetleri daha da ileri taşımak için ortaya koyacağımız projelerimizi, Merkezi Hükümetimizin desteğini de alarak gerçekleştirebileceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.” diyerek sözlerini sürdüren AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Bunun yanında bizi bu şerefli göreve layık görenler, bizimle ilgili tereddütleri olmadan elimizi havaya kaldırmanın gönül rahatlığında olduklarını, eğer hakkımızda en küçük bir olumsuzluk olsaydı, devamlı Ülkemizin gündeminde olan Rize’mize bizi layık görürler miydi?

RİZE’DE VE RİZE DIŞINDA YAŞAYAN RİZELİLERLE KUCAKLAŞACAĞIZ

Sayın Başbakanımız bir fiil seçim süreci başlatırken "Önümüzdeki 4 ay boyunca plan, proje, vizyon değil sadece fitne üretecekler. Fitneye, nifaka ve kışkırtmaya karşı son derece dikkatli olunmasını istiyorum" diyerek açıkça yaşanabilecek durumlara dikkat çekmişti. Kıymetli Hemşehrilerimize içtenlikle ifade ediyorum ki, Sayın Başbakanımızın her şeyiyle araştırıp, Rize Belediye Başkanı adayı olarak tercihinize sunduğu kişi olarak şimdi veya daha sonra ortaya atılacak hiçbir yalan, iftira ve karalamaların muhatabı olmayacağım, benim hesap vereceğim merciler bellidir. Önce Allah’a sonra Başbakanımız ve Rizelilere karşı sorumluluğumun bilincindeyim. Günümüz dünyasında insanlarla ilgili araştırma yapmak sadece tek bir TC numarasına bakmaktadır.  52 yıllık hayatım, kamunun ve toplumun gözleri önündedir. Tertemiz “ak kaşık” olduğumdan kimsenin kuşkusu olmasın. Tek bir amacım var, bilgimi-birikimimi Rizeliler için gece gündüz çalışarak ortaya koyacağımız projelerle hizmet etmek olacaktır. Bu yolda, şeffaf, hesap verebilir ve ulaşılabilir bir belediye anlayışı ile fikri olan herkesi dinleyerek projelerimizi uygulamaya koyacağız. Rize’de yaşayanlarla ve Rize dışında yaşayan tüm Rizelilerle kucaklaşacağız.” şeklinde konuştu.

RİZE İÇİN YAPACAĞIMIZ PROJELERDE MERKEZİ HÜKÜMETİN DESTEĞİNİ ALACAĞIZ

Rize’nin kışın 320 bin olan nüfusunun yazın 750 bin olduğu gerçeğini de dikkate alarak projelerini ortaya koyacaklarını ifade eden Prof. Dr. Kasap, ortaya koyacakları projelerde, merkezi hükümetin de desteğini alacaklarını kaydederek, “Zaten ön planda olan Rize’mizi yaşayanların mutlu olduğu, dışarıda olanların merakını celp ettiği, gelip görülmesi ve yerleşilmesi yer olarak görüldüğü, Karadeniz’in parlayan bir yıldızı yapacağız. Tüm hemşehrilerimize içten saygı, sevgi ve selamlarımı sunarken dualarını ve desteklerini beklerim.” dedi.