Kaymakam ve Belediye Başkanından Futbolculara Baklava Dopingi

Kaymakam ve Belediye Başkanından Futbolculara Baklava Dopingi
Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ile Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazarspor’lu futbolculara baklava ikramında bulundu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Pazarspor’un son antrenmanında sürpriz ziyaretçileri vardı. Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ile Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Gümüşhanespor karşılaşması öncesi Pazarspor’un son antrenmanında Pazarspor’a moral ziyaretinde bulunarak futbolculara baklava ikram etti.

pazar-kaymakami-selcuk-aslan-ve-pazar-belediye-baskani-ahmet-basadan-pazarspora-baklava-dopingi-(10).jpg

Pazar İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan burada yaptığı açıklamada, Gümüşhanespor karşılaşması öncesinde futbolculara moral vermek için Belediye BaşkanıAhmet Basa ile birlikte takıma moral vermek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Sahamızın bakımda olması dolayısıyla maçlarımızı Pazar dışında oynamak zorunda kalıyoruz. Geride kalan maçlarda başarılı maçlar çıkaran gençlerimizi tebrik ediyor ve onlara teşekkür ediyorum. İnşallah ikinci yarıda kendi sahamıza geçince çok daha iyi sonuçlar alacaklardır” dedi. Kaymakam Aslan, istikrarlı ve hırslı bir kadronun oluşturulmasının da Pazarspor için avantaj olduğunu kaydetti.

pazar-kaymakami-selcuk-aslan-ve-pazar-belediye-baskani-ahmet-basadan-pazarspora-baklava-dopingi-(6).jpg

Belediye meclis üyeleri Pazarspor eski yönetim kurulu üyelerinden Dinçer Hasan Oğlu ve Zeki Karahan da antrenmanda yer alan isimlerdi.

Pazarspor, sahasının bakım çalışmaları devam ettiğinden ligin 13. Haftasındaki Gümüşhanespor karşılaşmasını Artvin Arhavi İlçe Stadında oynayacak.

16 Kasım Pazar günü 13.00’da oynanacak karşılaşma öncesi Pazarspor, 17 puanla 7. sırada yer alırken, rakibi Gümüşhanespor ise 16 puanla 9. sırada bulunuyor.

pazar-kaymakami-selcuk-aslan-ve-pazar-belediye-baskani-ahmet-basadan-pazarspora-baklava-dopingi-(4).jpg

pazar-kaymakami-selcuk-aslan-ve-pazar-belediye-baskani-ahmet-basadan-pazarspora-baklava-dopingi-(8).jpg

pazar-kaymakami-selcuk-aslan-ve-pazar-belediye-baskani-ahmet-basadan-pazarspora-baklava-dopingi-(1).jpg