Kazada ölen ailenin son görüntüleri - VİDEO İZLE

Kazada ölen ailenin son görüntüleri - VİDEO İZLE
Düğün dönüşü trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişilik Turan ailesinin düğündeki son görüntüsü ortaya çıktı.

Ordu’nun Kayabaşı köyünden olan Murat Turan, dayısının oğlu Ercan Olkun’un düğününe katılmak için geçen Çarşamba günü Annesi Fatma Turan (53), eşi Zeynep (35) ile çocukları Betil Turan (9) ve Beril Turan (5) ile birlikte İstanbul Beykoz Kavacık’taki evlerinden Ordu’ya kendi araçları ile geldiler. Geldikleri gün Ordu’da gerçekleştirilen düğüne katılan Turan ailesi, yeğenlerinin düğünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarlarken, düğünde çekilen görüntüler ise yürekleri burktu.

kazada-olen-ailenin-son-goruntuleri-1.jpg

kazada-olen-ailenin-son-goruntuleri-2.jpg

Murat Turan, Zeynep Turan, Betil Turan, Fatma Turan düğünde takı merasiminde gelin ve damata takı takarlarken görüntülere yansırken, bugün acı haberi alan aile yakınları Samsun’a hareket ederek, cenazelerini alarak köylerine getirdi. Turan ailesinin cenaze namazı yarın kılındıktan sonra aynı köydeki aile kabristanlığında defnedilecek.

Öte yandan Murat Turan’ın 1998 yılında vatani görevini yaptığı Adıyaman merkezde gerçekleştirilen bir operasyonda omzundan yaralanarak gazi olduğu öğrenilirken, yarın son yolculuğuna askeri tören ile uğurlanacak.

İLGİLİ HABERİMİZ

Katliam Gibi Kaza: 5 Ölü