Kazmaz'dan Elektrik Kesintilerine Ampullu Protesto

Kazmaz'dan Elektrik Kesintilerine Ampullu Protesto
MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, Ardeşen ilçe kongresinde Rize'deki elektrik kesintilerini ampul göstererek protesto etti.

MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, MHP Ardeşen ilçe kongresinde Rize'de bazı yerlerde  4 gündür  elektriklerin olmadığını, çoğu yerleşim biriminde ise elektriklerin sık sık kesildiği ifadesinin ardından ampul göstererek bu olayları protesto etti.

cem-kazmaz-mhp-rize-il-baskanindan-ardesende-ampullu-protsto.jpg

Ardeşen Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen MHP Ardeşen İlçe Kongresinde partililere hitap eden MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, Rize’de 4 gündür elektrik verilemeyen ilçe, köy ve mahalleler olduğunu ifade ederek, yanında getirdiği ampulü gösterdi ve elektrik şirketi yetkilileri ile iktidara eleştirilerde bulundu.

Kazmaz, partililere hitaben yaptığı konuşmada, "Bu ampul 12 yıldır Türkiye’nin başına karabasan gibi çökmüş karanlıkların ampulü. Bu ışık veren bir ampul değil. Bu ampul 12 yıldır ülkemizi bataklığa sürüklüyor. Rize'mize Dünya Liderinin memleketi deniyor. Dünya liderliğini bırakın da 4 gündür elektrik alamayan köylere, ilçelere bakın. Buraya gelin de bu ampulü yakın. 'Amerikayı biz bulmuşuz deniyor ama Millet Rize’de yolunu bulamıyor. Amerikayı bulanlar Rize’de köy yollarını açamıyor. Milleti elektrik siz bırakıp perişan ediyor. Elektrik şirketi burada eleman istihdam etmiyor, gerekli yatırımları yapmıyor. çünkü. Gözünü kar hırsı bürümüş sırtını AKP'ye dayamış, vatandaşı hiçe sayıyor. Trafolar patlamış, kablolar kesilmiş. Dünyanın sözde lider Ülkesinde  bir elektrik kablosu 4 gün  kopuk kalır mı? AKP için her şey rant" dedi.

cem-kazmaz-mhp-rize-il-baskani-ampullu-protsto.jpg

Konuşmasında Ardeşen GSK Bayanlar Hentbol takımına ve Ardeşen Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna desteklerini açıklayan Kazmaz, İmralı canisi için AKP Hükümetinin bölücülerle  anlaştığını, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi üzerinden bebek katilini serbest bırakmak için formül üretildiğini iddia etti.

Kazmaz, AKP hükümetinin süreci sadece seçim sonuna erteleme çalıştığını gerçekleri milletten sağladığını söyledi.

Başbakan Davutoğlu'na da eleştiriler yönelten Kazmaz, "Aralarında kahvede vurularak şehit edilen Askerlerin cenazelerine, günlerce olayların devam ettiği Cizre'de giremeyen Başbakan Fransa'ya gidiyor, gücü ancak oralara gitmeye yetiyor" dedi.

cem-kazmaz-mhp-rize-il-baskanindan-ampullu-protsto.jpg