Kazmaz'dan Ramazan Mesajı

Kazmaz'dan Ramazan Mesajı
MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, "İftar sofralarında ekmeğimizi, suyumuzu muhtaç kardeşlerimizle paylaşalım. İsraftan, gıybetten, dedikodudan, kalp kırmaktan sakınalım." dedi.

Kazmaz, yaptığı açıklamada, "Ramazan ayı sevginin, kardeşliğin, en önemlisi de dayanışmanın ve paylaşmanın hayatın her zerresine işlediği bir aydır, tüm Türk-İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Müslümanların bu ayda birbirlerini duayla anmaları gereklidir. Ramazan açlığı, yokluğu, yoksulluğu, yalnızlığı, kimsesizliği hissetme, kendimizi yoksullarla, kimsesizlerle, ihtiyaç sahipleri ile özdeşleştirip, onları anlamamızı sağlayacak bir fırsattır. Bu kutsal ayda, bu ayın ruhuna uygun olarak hareket edelim. İftar sofralarında ekmeğimizi, suyumuzu muhtaç kardeşlerimizle paylaşalım. İsraftan, gıybetten, dedikodudan, kalp kırmaktan sakınalım." ifadelerine yer verdi.

Dünyanın her yerinde şiddete maruz kalan Türkler ve Müslümanların düşünülmesi gerektiğini hatırlatan Kazmaz, "Onların refahı ve kurtuluşu için ülkemizin bekası, birliği, dirliği, göklerde dalgalanan al sancağın, Türk dilinin, Türk töresinin daim olması için dua edelim. Bin aydan hayırlı Kadir Gecesi'ni ve sayısız hikmetleri, rahmetleri, güzellikleri içerisinde barındıran mübarek Ramazan ayının tüm Türk-İslam alemine huzur ve mutluluk getirmesini bir kez daha diliyor, büyük Türk milletini korumasını ve esirgemesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum." diye sözlerini tamamladı.