Kenan Bıyık: Milletin Vekili Olacağım

Kenan Bıyık: Milletin Vekili Olacağım
CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, Gündoğdu, Veliköy ve Bozkale’de vatandaşla kucaklaştı.

Seçim çalışmalarına Gündoğdu’da devam eden Bıyık, Gündoğdu halkının kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, “İnsanımız, hizmetin en iyisini hak ediyor. İşte bunun için yola çıktım, Gündoğdu halkı daha iyi hizmet almalı. Rize Milletvekili Kenan Bıyık olarak, yıllardır ihmal edilen Gündoğdu’ya gerekli yatırımları kazandırmak ve Gündoğdu’yu yaşanabilir bir belde haline getirmek için çalışacağım.” dedi.

SEL VE HEYELAN GÜNDOĞDU’NUN KADERİ OLMAMALI

Geçtiğimiz yıllarda Gündoğdu’da yaşanan heyelan nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık, insanı merkeze alan projelerle, bu tür afetlerin önüne geçilebileceğini belirterek, “Sadece rant ve para kazanma hırsı ile yapılan işler, telafisi mümkün olmayan acılar meydana getiriyor.  Gündoğdu bunun bedelini maalesef can kayıpları ile ödedi.” diye konuştu.

biyik,-gundogdu,-velikoy-ve-bozkale’de-vatandasla-kucaklasti4.jpg

CHP’nin insan merkezli programlar ortaya koyarak, bu tür acıların bir daha yaşanmamasını sağlayacağını vurgulayan Bıyık, “Halen daha dere yataklarında yapılaşmalar oluyor. Bunca acı tecrübeye rağmen, kimi yerlerde dere yatakları daraltılarak arsa kazanmaya çalışan bir anlayış hoyratça yapılaşmaya devam ediyor. Yıllardır Rize’yi TBMM’de temsil etsinler diye yetki alanlar, maalesef bu temsili hakkıyla yerine getiremediler. Milletin vekilliğini yapmak yerine farklı işlerle ilgilenmeyi tercih ettiler. Rize’nin sorunlarını çözmek yerine yok saymayı yeğlediler. Söz veriyorum; Milletvekili seçildiğimde sadece Rize’nin haklarını savunacağım. Bütün mücadelem Rize için olacak ve Milletin Vekili olacağım” dedi. 

biyik,-gundogdu,-velikoy-ve-bozkale’de-vatandasla-kucaklasti1.jpgbiyik,-gundogdu,-velikoy-ve-bozkale’de-vatandasla-kucaklasti2.jpgbiyik,-gundogdu,-velikoy-ve-bozkale’de-vatandasla-kucaklasti3.jpgbiyik,-gundogdu,-velikoy-ve-bozkale’de-vatandasla-kucaklasti53.jpg