Kent Üniversitesinden Yavuz Yılmaz'ın Ölümüyle İlgili Dikkat Çeken Açıklama

Kent Üniversitesinden Yavuz Yılmaz'ın Ölümüyle İlgili Dikkat Çeken Açıklama
Eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın İcra Kurulu Üyesi olduğu İstanbul Kent Üniversitesi, “Son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı” açıklamasını yaptı.

Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ani ölümünün ardından kendisinin İcra Kurulu Üyesi, annesi Berna Yılmaz'ın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu İstanbul Kent Üniversitesinden açıklama geldi. Yapılan açıklamada Yavuz Yılmaz'ın “Temporal Lob Epilepsi” hastası olduğu ve bu nedenle yaşadığı ağır strese dayanamayarak hayata veda ettiği ileri sürüldü.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklama şöyle: "İcra Kurulu üyemiz Sayın Yavuz Yılmaz, bir süredir 'Temporal Lob Epilepsi' hastalığından muzdarip olup, tedavi görmekteydi. Hastalığın doğal süreci çerçevesinde oluşan, son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı. Bu manevi baskıya dayanamayarak, 16 Aralık 2017 günü hayata veda eden çok sevgili Yavuz Yılmaz’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Hatırası ve üniversitemize yaptığı katkılar her zaman hatırlanacaktır. Nur içinde yatsın."