Kıbledağı Cami İnşaatı Sürüyor

Kıbledağı Cami İnşaatı Sürüyor
Geçtiğimiz yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile yapımına başlanan Güneysu Kıbledağı yeni camii inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı ziyaretinde sık sık ziyaret ettiği bir yer olan Kıbledağı, kendisinin talimatları doğrultusunda çalışmalar sürdürülüyor. Kıbledağı'nda yapımı devam eden caminin duvar ve temel kazı çalışmalarında sona yaklaşıldığı açıklandı. Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Ahmet Minder, Kıbledağı'nda yapılacak olan cami ile ilgili olarak çalışmaları yerinde inceledi.

Mevcut alanın genişletilmesi ve alan kazanılması için yapılacak olan cami etrafında bin 500 metreküp duvar yapıldığını ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder "Bu duvarın yapılmasıyla beraber mevcut 110 metrekare olan alan 350 metrekare çıkarılarak cami ve seyir terasları yapılacaktır. Tahminen bir hafta içerisinde duvar ve temel kazı çalışmaları bitecek. Kış mevsimine girmeden temel ve bodrum katının yapılmasını planlıyoruz" dedi.

kibledagi-cami-insaati-suruyor-1.jpg

kibledagi-cami-insaati-suruyor-2.jpg

kibledagi-cami-insaati-suruyor-3.jpg