Kick Boxçulardan Erdoğan'a Teşekkür Ziyareti

Kick Boxçulardan Erdoğan'a Teşekkür Ziyareti
Türkiye Kick Box Şampiyonasında mücadele eden Rize Kick Box takımı, kendilerine destek olan Rize Ticaret Borsası (RTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rize Kick Box takımı antrenörü Ahmet Cebir ve ağır sıklet sporcularından Ergün Çakmakçı, makamında ziyaret ettikleri Erdoğan'a, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Cebir, Erdoğan'a üzerinde ''Orçay AŞ'' yazılı forma ile boks eldiveni hediye etti.

Erdoğan, Rizeli sporcuların Türkiye Şampiyonasındaki başarılarıyla gurur duyduğunu belirterek, benzer başarıyı Avrupa ve dünya şampiyonalarında da beklediğini söyledi.

Antrenör Ahmet Cebir ise birçok kurum ve kuruluşun kendilerinden esirgediği desteği Erdoğan'dan aldıklarını, bunun karşılığı olarak Türkiye Şampiyonasında Rize'ye bir ikincilik, bir de üçüncülük getirdiklerini ifade etti.

kickboks-mehmet-erdogan-diploma.20091204115434..jpg

Kendilerine destek veren Erdoğan'a bundan dolayı teşekkür eden Cebir, genç ve yetenekli sporcularıyla ileriki günlerde çok daha büyük başarılar kazanacaklarına inandığını kaydetti.

Takımın antrenörlerinden olan, aynı zamanda ağır sıklette aktif olarak müsabakalara çıkan Ergün Çakmakçı da Erdoğan'ın güvenine layık olmak için daha fazla çalışacaklarını belirterek, ''Önümüzdeki günlerde iki önemli maçımız var. Türkiye karması olarak İran milli takımı ile yarın Tokat'ın Turhal ilçesinde karşılaşacağız. Daha sonra 18 Aralıkta Ankara'da 3 kez dünya şampiyonu, 2 kez de Avrupa şampiyonu olan Halis Avşar ile maça çıkacağım'' dedi.