Kılıçdaroğlu: Rize'de Beni Protesto Edenlere...

Kılıçdaroğlu: Rize'de Beni Protesto Edenlere...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rize mitinginde protesto edilmesiyle ilgili konuştu: İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:

Rize mitinginde kendisini bir grubun protesto etmesiyle ilgili yaptığı konuşmada "Beni protesto edenlere kırgın değilim" diyerek şunları kaydetti:

"Asla onlara kırgın değilim. Başçalan bir yere gittiği zaman gitmeden bir gün önce bunlar protesto edebilir diye milleti topluyorlar, nezarete alıyorlar. Başçalan gittikten sonra serbest bırakıyorlar. Çok şükür ben Rize'ye gittiğim zaman kimseyi gözaltına almadılar. Bundan dolayı çok memnunum. Ben demokrasiye inanmış bir insanım. Elbette ki herkesin farklı görüşü olabilir. Elbette ki herkes şu veya bu partiyi destekleyebilir. Ben bunlara saygılıyım. Benim bir ortak alanım var yurttaşlarım ile kurduğum. Nedir o? Temiz siyaset, kul hakkı yemeyen siyaset, ahlaklı siyaset, erdemli siyaset. Siyasetçi cebini doldurmayacak, hırsızlık yapmayacak, yargıya müdahale etmeyecek. Özgürlüklerin önüne set çekmeyecek. Benim istediğim budur. Bu siyaset dolayısıyla da en büyük güvencem halktır."