Kılıçdaroğlu’ndan ÇAYKUR İşçisine Kadro Sözü

Kılıçdaroğlu’ndan ÇAYKUR İşçisine Kadro Sözü
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında ÇAYKUR'un mevsimlik işçilerine kadro verilmesi gerektiğini kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında ÇAYKUR'un mevsimlik işçilerine kadro verilmesi gerektiğini kaydederek mevsimlik işçilere kadro sözünü yineledi.

CHP Rize Eski İl Başkanı ve Rize Milletvekili Aday Adayı Saltuk Deniz’in gündemde tuttuğu ÇAYKUR işçisine kadro verilmesi talebi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yeniden dile getirildi.

Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, “ÇAYKUR'da mevsimlik işçiler var onlara da kadro verilsin. Bu bizim talebimizdir. Onların akıllarına gelmez ama bizim aklımıza gelir. Rizeli kardeşlerime de sesleneyim. Bir şeyi Rize’de söyledim unuttuğumu da sanmasınlar. Ülkeye kaçak çay girişini engelleyeceğim. Yakaladığımız bütün kaçak çayları Rize meydanında yakacağım. Onlar unuttular ama bu kardeşiniz unutmadı. Yapacağım ben bunu, yapacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
96 Yorum