Kiraz, "Çalışma Hayatında İŞKUR`un Rolü"nü Anlattı

Kiraz, "Çalışma Hayatında İŞKUR`un Rolü"nü Anlattı
Rize Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Rize İl Müdürü Hasan Kiraz, TÜMSİAD Rize şubesinde "Çalışma Hayatında İŞKUR`un Rolü"nü anlattı.

Rize Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Rize İl Müdürü Hasan Kiraz, TÜMSİAD Rize şubesince düzenlenen "Çalışma Hayatında İŞKUR`un Rolü" konulu konferansa katıldı.

hasan-kiraz.20141211190029.jpg

Rize esnafı ve iş adamları tarafından büyük ilgi gösterilen konferansta Kiraz, katılımcılara İŞKUR’un çalışmalarını ve İŞKUR’un her kesime sunduğu destekleri anlatarak bilgilendirmede bulundu. Konferans sonunda ise katılımcılara "Katılım Belgesi" verildi.

calisma-hayatinda-iskur`un-rolu-3.jpg

TÜMSİAD Rize Şubesinin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Rize Şubesi Sosyal ve Hukuk İşleri Komisyonu Başkanı Osman Köseoğlu, son dönemlerde gündemi oluşturan konu ve yasal düzenlemelerle ilgili Rize halkını bilgilendirme çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, “Gündem buluşmaları başlığı altında her ay belli konularla ilgili ve yetkili kişiler TÜMSİAD Rize Şubesinde konferanslarını sürdürüyor. Bu konferanslara katılımın yüksek olması memnuniyet vericidir.” dedi.

calisma-hayatinda-iskur`un-rolu-2.jpg

Her ay en az iki konu ile gündem buluşmaları başlığı altında Rize halkını bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Köseoğlu, bugüne kadar yapılan çalışmalara ilgi gösteren Rize halkına ve katılımcılara teşekkür ederek, bundan sonra da aynı ilginin devam etmesinin kendilerini daha da motive edeceğini söyledi.

calisma-hayatinda-iskur`un-rolu-1.jpg