Kızlar Tabelayı Ters Yüz Etti

Kızlar Tabelayı Ters Yüz Etti
Bayanlar Hentbol 1.Liginde Pazarspor’un kızları skor tabelasını ters yüz ederek Altay’ı 31-13 mağlup etti.

Bayanlar Hentbol Süper Liginde başarısından sıkça söz ettiren ve adını Süper Kızlar olarak hentbol tarihine yazdıran Ardeşen GSK'dan sonra 1.Ligde yer alan Pazarspor'un kızları da ligde 6'da 6 yaparak Rize'nin Altın kızları olarak göğsümüzü kabartıyor. Sezonun 6 haftasında sahasında İzmir ekibi Altay ile karşılaşan Pazarspor, rakibine 18 sayı fark atarken ligde de 6’da 6 yaptı.

Pazarspor ile Altay arasında oynana futbol maçının ardından hentbol de de karşılaşan iki ekibin mücadelesinden yine Pazarspor galip ayrıldı. Pazar’ın dişi Atmacaları, maçın her iki yarısında da üstün götürdüğü müsabakada daha önce süre almamış ya da az oynamış genç oyuncularını da sahaya sürdü. Sultanlar emin adımlar ile Play-off hedeflerine ilerlerken taraftarlarının da beğenisini kazanmaya devam ediyor.

pazarspor-altay-hentbol-maci-1.jpg

Pazarspor Teknik Direktörü Fatma Badoğlu, maçın ardından, yaptığı açıklamada, ” Altay maçını da farklı kazanırken yolumuza sağlam ve emin adımlar ile devam ediyoruz. Çok iyi ve çok çalışan bir takımız. Play-off lara kalacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda önümüzdeki günlerde bir iki takviye daha yapacağız. Galibiyetlerinden dolayı sporcularımı, taraftarlarımızı ve kulübümüzü kutluyorum.” dedi.

pazarspor-hentbol-takimi-1.jpg

Karşılaşmada Pazarspor’u farklı galibiyete ulaşan gollerin 9’unu Buket Maden kaydederken, Hatice Yıldız 7, Nazan Cömert  4, Tuğba Karakuş 3, Sevda Kanoğlu ve Ayşenur Uygur 2’şer, Elif Tercuman, Tülin Pune ve İlayda Bahadır ise birer sayı kaydetti.

pazarspor-altay-hentbol-maci-2.jpg

pazarspor-altay-hentbol-maci-3.jpg

pazarspor-altay-hentbol-maci-4.jpg

pazarspor-altay-hentbol-maci-5.jpg

pazarspor-altay-hentbol-maci-6.jpg