Köfteci Eyüp Rize’de Açıldı

Köfteci Eyüp Rize’de Açıldı
Rize’de “Köfteci Eyüp” adında yeni bir işyeri daha hizmete açıldı.

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil ile Köfteci Eyüp olarak bilinen Eyüp Teke, Cumhuriyet Caddesi üzerinde Tuzcuoğlu Memişağa Parkı karşısında “Köfteci Eyüp” adlı işyerini hizmete açtı.

Açılışa, Rize Valisi Kemal Çeber ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Rize Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Erdoğan, stk temsilcileri, kurum amirleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi Rize Valisi Kemal Çeber ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize’nin saygın iş adamlarının birlikte açtığı işyerinin hayırlı kazançlar getirmesi ve ilimize hayırlı olmasını temenni etti.

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı ve Köfteci Eyüp işyeri ortaklarından Abdulbaki Fil ise yaptığı açıklamada, başta Rize Valisi Kemal Çeber ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı olmak üzere açılışa katılan tüm misafirlerine teşekkür ederek, “Rizemize yeni bir işyeri açma bahtiyarlığını ve güzelliğini Rabbim bize açmayı nasip eyledi. Ortaklarımızla birlikte Eyüp Ustamızla birlikte yeni mağazamızı açtık. Yaklaşık 30 kişinin çalıştığı bir müessesede Rize Köftesi ismiyle patenti almış bulunuyoruz. Köfteci Eyüp ana markamızla beraber hizmet sektöründe 25 yılın deneyimini Köfteci Eyüp adıyla markalaştırdık. İnşallah 2 yıl içinde 20 tane franchising kurmayı düşünüyoruz. Rabbim hayırlısıyla niyetimizi muvaffak eyler. İnşallah Rizemizin adını Karadeniz’in ismini daha ileriye taşırız ve ekonomizi daha ileriye taşırız. 5 ay önce kriz zamanında almış olduğumuz kararla yola çıktık. Ve 5 ay sonra Eyüp ustamızla almış olduğumuz karar sonucunda işyerimizi hizmete açtık.” dedi.

Kale Camii İmamhatibi Kadir Kara’nın yaptığı duanın ardından kurdela kesimiyle işyeri hizmete girdi.

kofteci-eyup-rizede-acildi-(1).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(2).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(3).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(4).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(5).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(6).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(7).jpg

abdulbaki-fil-eyup-teke-(3).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(8).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(9).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(10).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(11).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(12).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(13).jpgkofteci-eyup-rizede-acildi-(14).jpgabdulbaki-fil-eyup-teke-(6).jpgkofteci-eyup-(1).jpg