KOGACE Başkanı Gürol ve Ekibinden Vali Yazıcı'ya Ziyaret

KOGACE Başkanı Gürol ve Ekibinden Vali Yazıcı'ya Ziyaret
Vali Ersin Yazıcı, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gürol'u makamında kabul etti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Gürol ile Yönetim Kurulunu kapıda karşılayan Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kocaeli'ne büyük katkıları olan Vali Yazıcı'nın Rize'yi de bulunduğu noktadan daha iyiye ve ileriye taşıyacağından emin olduklarını ifade eden KOGACE Başkanı Çetin Gürol, kendilerini kabul ettikleri için Vali Yazıcı'ya şükranlarını sundu.

ÇAY'IN BAŞKENTİ RİZE

Vali Ersin Yazıcı, Kocaeli'nden gelen konuklara Rize'yi tanıttı. Çay'ın Başkenti Rize'nin tarımı, ekonomisi, sosyal ve kültürel durumu hakkında bilgiler veren Vali Yazıcı, Rize'nin potansiyeli büyük bir il olduğunu belirtti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ersin Yazıcı,  "Sizlerin buraya gelerek Rize ile ilgili kanaat sahibi olmanız oldukça önemli. Bu anlamda zaman ayırıp ilimizi ziyaret ettiğiniz için ve bizleri, Valiliğimizi ziyaret ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum "dedi.

RİZE'DE POTANSİYEL VAR

Türkiye'nin en renkli, en avantajlı ilinin Rize olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, "Biz göreve gelir gelmez Rize ve sorunlarının bir fizibilitesi çıkararak, kolları sıvadık. Her sektör için büyük fırsatlar var. Bizler hedef olarak şehrin daha büyük hedeflere odaklanmasını sağlamaya çalıştık. Bu konuda çok mesafe kaydettik. RENK Projesi'ni başlattık. Bu proje ülkeye model olacak bir proje. Şunu özellikle vurgulamak isterim ki, biz bu çalışmaları yaparken, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, oda başkanlarımız, daire müdürlerimiz kısacası herkesle birlik ve beraberlik içinde olduk. Bundan sonrada kent için daha büyük işlere imza atmak istiyoruz. Bunun için Rize de zaten potansiyel var "dedi.

kocaeli-gazeteciler-cemiyeti-baskani-ve-turkiye-gazeteciler-federasyonu-yonetim-kurulu-uyesi-cetin-gurolu-makaminda-kabul-etti-1.jpg

MUHTEŞEM BİR ŞEHİR

Rize'nin doğal, kültürel ve turistik özelliklerini,  turizm potansiyelini de anlatan Vali Yazıcı, "Rize; doğal güzellikleriyle, tarihi zenginlikleriyle görmeye ve gezilmeye değer bir ildir. Sizlerin de bu programınızda bu güzellikleri ve değerleri görme fırsatınız olacaktır.  Buraları görünce buralar hakkında bir kanaat sahibi olacaksınız. Rize doğal güzelliği ile muhteşem bir şehir. Rize başta çay olmak üzere; ticarette, turizmde atılımlar yapmakta olan bir kent. Onun için biz sizi bu gün itibariyle Rize'nin gönüllü turizm elçileri olarak görüyoruz. Gördüğünüz güzellikleri gittiğiniz yerlerde anlatmanızı bekliyoruz.  İlimizde kaldığınız sürece çok mutlu ve keyif alacağınızı ümit ediyor, hepinize başarılar diliyorum" dedi.

ÇAY İKRAM ETTİK

Ziyarette konuklarına beyaz çay ikramında bulunan Vali Yazıcı, beyaz ve yeşil çayın üretim süreci ve faydalarını da anlattı.