Komutanlardan Başkan Vekiline Ziyaret

Komutanlardan Başkan Vekiline Ziyaret
Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı "TCG Kilimli" isimli botun komutanları, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz'a ziyarette bulundu.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı "TCG Kilimli" isimli askeri gemi Rizeli vatandaşların ziyaretine açık olmak üzere, Rize limanına bağlı olarak ziyarete açık bekletiliyor.

Rize limanında bir günlüğüne  ziyarete açık olan askeri gemide görevli gemi komutanı  Dnz. Kd. Yüzb. İlker Albayrak  ve gemi personeli Rize'ye yapmış oldukları ziyaret çerçevesinde, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyarette "TCG Kilimli" isimli askeri gemi komutanı İlker Albayrak: "Tamamen Türk yapımı tam donanıma sahip askeri geminin 29 Haziran 2015 Pazartesi günü (  bugün )  itibari ile Rize limanında halkın ziyaretine açık olarak bağlı olduğunu, askeri  gemimizi gezmek isteyen vatandaşların saat 16.30'a kadar ziyaret edebileceklerini söyledi. Bir gün süreyle ziyarete açık olan askeri gemi salı günü Rize limanından ayrılacak" dedi.

deniz-kuvvetleri-komutanligina-bagli-tcg-kilimli-isimli-askeri-gemi-personelinden-rize-belediye-baskan-vekili-sultan-yilmaza-ziyaret1.jpg

Misafirleri makamında karşılayan Rize Belediyesi Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Askeri geminin ilimize yapmış olduğu ziyaretten memnun olduğunu belirterek, "TCG Kilimli" isimli askeri gemi Rizeli hemşerilerimizin ziyaretine açık şekilde Rize limanında bağlı bulunmaktadır. Oldukça son teknoloji ile donanımlı askeri gemimize halkımızı bekliyoruz" dedi.

Ziyaret sonunda misafirlere Başkan Vekili Sultan Yılmaz tarafından hediye takdim edilerek ziyaret karşılıklı hediyeleşme ile son buldu.

deniz-kuvvetleri-komutanligina-bagli-tcg-kilimli-isimli-askeri-gemi-personelinden-rize-belediye-baskan-vekili-sultan-yilmaza-ziyaret2.jpg