Korkmaz Doğalgaz Mühendislik En Başarılı Doğalgaz Firması Seçildi

Korkmaz Doğalgaz Mühendislik En Başarılı Doğalgaz Firması Seçildi
Korkmaz Doğalgaz Mühendislik, başarılı çalışmalarının karşılığında dağıtım şirketi Aksa Karadeniz Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından takdirname belgesi ile onurlandırıldı.

Kovid-19 pandemisi nedeniyle zor bir yılı geride bırakan Rize’de hizmet sektörü de sıkıntılı bir süreç yaşadı. Bu süreçten etkilenen sektörlerden birisi de doğalgaz tesisat firmaları oldu. Yalnız, sıkıntılı geçen bu süreci yatırıma dönüştüren ve her geçen gün bulunduğu sektörde büyümeyi sürdüren firmalar da sektördeki yerini iyiden iyiye aldı. Korkmaz Doğalgaz Mühendislik de bu firmalardan biri olmayı başardı ve bu başarının ödülünü kendilerini tercih eden müşterilerinin teveccühlerinin yanı sıra doğal gaz dağıtım şirketi Aksa Karadeniz Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından takdirname belgesi ile onurlandırılarak aldı.

Aksa Karadeniz Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından takdirname belgesi, Korkmaz Doğalgaz Mühendislik’in firma ortağı Abdülhekim Korkmaz’a takdim edildi.

Korkmaz, ödüle layık görülmeleri ve firmalarının takdirname ile onurlandırılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini kaydederek, “Müşteri memnuniyeti odaklı bir şekilde işimizi severek yapmamızın sonucunda böyle bir ödülle onurlandırılmak bizleri ziyadesiyle gururlandırmış ve mutlu kılmıştır.” dedi.

Rize’de doğal gaz tesisat kurulumunda ikinci sırada yer aldıklarını belirten Abdülhekim Korkmaz, “Korkmaz Doğalgaz Mühendislik Kombi Klima Market kuruluşundan bugüne sürdürdüğü sağlıklı, güvenli, uyumlu ve iletişimi yüksek çalışma anlayışıyla vatandaşlarımıza en güzel ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam edecek” diye konuştu.

korkmaz-dogalgaz-muhendislik-en-basarili-dogalgaz-firmasi-secildi-3.jpgkorkmaz-dogalgaz-muhendislik-en-basarili-dogalgaz-firmasi-secildi-1.jpgkorkmaz-dogalgaz-muhendislik-en-basarili-dogalgaz-firmasi-secildi-2.jpgkorkmaz-dogalgaz-muhendislik-en-basarili-dogalgaz-firmasi-secildi.jpg