Köroğlu: Sahadaki Başarımızı Saha Dışında Gölgelemek İsteyenlere Cevabımızı Sahada Vereceğiz

Köroğlu: Sahadaki Başarımızı Saha Dışında Gölgelemek İsteyenlere Cevabımızı Sahada Vereceğiz
Rize Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu, sahada kazandıkları başarıyı asılsız iddialara yedirmeyeceklerini ve cevabını sahada vereceklerini kaydetti.

Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off finali üçüncü maçında 7 Mayıs Cumartesi günü Yalova’da HDI Sigorta Yalova VIP ile karşılaşacak. Final serisinde 3 maç kazananın Süper Lig’e yükselecek olması dolayısıyla geride kalan 2 maçı kazandığından bu karşılaşmayı da kazanması halinde Süper Lig’e yükselecek olan Rize Belediyespor’da Kulüp Başkanı Mustafa Köroğlu, düşük bütçe, amatör ruh ve profesyonel anlayışla sürdürdükleri mücadelede başarılarına gölge düşürmek amacıyla asılsız iddialarda bulunanlara kesinlikle taviz vermeyeceklerini belirterek sahada kazandıkları başarıyı saha dışı olaylara asla yedirmeyeceklerini kaydetti.

Kadın Basketbol takımının kurulduğu günden bugüne kadar ekip olarak hareket ettiklerini ve ortaya koydukları ekip ruhuyla bugünlere geldiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Köroğlu, başta Belediye Başkanı Rahmi Metin olmak üzere sporcusundan antrenörüne, sağlık ekibinden kulüp idarecileri ile taraftarına kadar bir aile olduklarını ve elde edilen başarının bu ekip ruhuyla oluştuğunu kaydetti.

Hedeflerinin Rize’nin ve Rize Belediyesi’nin kadınlar basketbolunda da ismini ön plana çıkararak şehrin gençlerini salon sporlarına teşvik etmek olduğunu sözlerine ekleyen Köroğlu, sezon boyunca birçok fedakarlıkta bulunan tüm ekibe ve taraftarlara ayrıca teşekkür etti.

Cumartesi günü Yalova’da oynayacakları karşılaşma için de Yalova’daki ve çevre illerdeki taraftarların desteğini beklediklerini ve sahadaki başarılarına gölge düşürmek isteyenlerin hevesini sahada bir kez daha onları mağlup ederek son vermek istediklerini kaydeden Köroğlu, “Bizlere yönelik asılsız iddialarda bulunarak başarımıza gölge düşürmek isteyenlere biz cevabımızı bundan önce olduğu gibi yine sahada vereceğiz. Sahada kazandığımız başarıyı saha dışı olaylara yedirmeyecek ve cumartesi günü inşallah bizi Süper Lig’e taşıyacak sonuca ulaşmak için mücadelemizi sportmence bir şekilde yine sahada vereceğiz” dedi.

rize-belediyespor-kulup-baskani-mustafa-koroglu.jpg