Kosgeb'ten 100 Bin TL’ye Kadar Faizsiz Kredi

Kosgeb'ten 100 Bin TL’ye Kadar Faizsiz Kredi
KOBİ Finansman Dairesi Başkanı Recep Ali ERDOĞAN, doğal afetlerden olumsuz etkilenen bütün KOBİ’lere KOSGEB aracılığı ile 100 bin TL’ye kadar faizsiz kredi verileceğini söyledi.

KOSGEB 2017 Yılı Sıfır Faizli İşletme Kredisi, Kredi Faiz Desteği Programı kapsamında, Rize'ye gelen KOBİ Finansman Dairesi Başkanı Recep Ali Erdoğan Doğal Afet veTerör Olaylarından Olumsuz Etkilenen KOBİ’lerin Üst Limit 100 bin TL’ye Kadar Kullanabilecekleri Faiz – Kar Payının Tamamını KOSGEB'in Karşılayacağını belirtti.

Kosgeb'in kapılarının tüm kobilere açık olduğunu ifade eden Erdoğan, bugünden itibaren hafta sonu da mesaide olacaklarını, tüm işlemleri kısa sürede cevaplayacaklarını söyledi.

musatafa-kurt.jpg

Erdoğan Tüm Türkiye'de uygulayacakları 2017 yılı Acil Destek Proğramı kapsamında 01.01.2015 tarihinden bugüne kadar Doğal Afet (sel, su baskını, zelzele, büyük kuraklık, anormal şiddette fırtına) genel grev, yangın, halk hareketleri, terör vb. durumlardan etkilenen ve bu durumunu ilgili resmi makamlardan belgeleyen bütün KOBİ’lere KOSGEB aracılığı ile 100 bin TL’ye kadar faizsiz kredi verilecek dedi.

KOSGEB Veri Tabanı’na güncel kaydı olan, İmalat sanayiinde faaliyette bulunan işletmeler ile Organize Sanayi Bölgelerinde faaliyette bulunan tüm sektörlerdeki işletmeler bu destekten yararlanabilecekler.