Köy Okulunda Etkili Yeşilay Performansı

Köy Okulunda Etkili Yeşilay Performansı
Rize'nin İyidere İlçesi Büyük Çiftlik İlköğretim Okulu öğrencilerinin, zararlı alışkanlıkları dikkat çekmek için hazırladıkları gösteriler beğeni topladı.

Rize'nin İyidere İlçesi Büyük Çiftlik İlköretim Okulu öğrencileri Yeşilay Haftası dolayısı ile Okul Müdüresi Gürsen Vural nezaretinde bir gösteri hazırladı. Gösteride minik öğrenciler giydikleri ilginç kostümler ile sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı maddelerin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerini davetlilere anlatmaya çalıştı. Minik öğrencilerin sahne performansı oldukça yüksekti.

buyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(7).jpg

Çok sayıda davetlinin izlediği gösteri yoğun beğeni toplarken, programa ayrıca, İyidere Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Öztürk, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Ak Parti İlçe Başkanı Talat Tüfekçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Şar Hastanesi Müdürü Şaban Semiz katıldı.

buyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(2).jpg

Okul Müdüresi Gürsen Vural’ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği programda Şar Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Emir Asan sigara ve alkolün zararları konulu bir sunum yaparken, Rize Yeşilay Cemiyeti Yönetim kurulu üyesi  Selim Kandemir Yeşilay Cemiyeti’nin kuruluşu ve çalışmaları  hakkında bilgilendirici konuşma yaptı.

Okulun Yeşilay Kolu öğrencileri günün anısına Dr. Emir Asan ile Başhekim Prof. Dr. Hasan Türüt’e çiçek verdi. Türüt ise Kaymakam Ömer Faruk Tuncer’e plaket takdiminde bulundu.

Program, Yeşilay Haftası anısına düzenlenen serginin protokol tarafından gezilmesi öğrenci velilerince hazırlanan ikramların sunulması ile sona erdi.

buyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(4).jpgbuyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(5).jpgbuyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(6).jpgbuyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(8).jpg

buyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(9).jpgbuyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(3).jpgbuyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(12).jpgbuyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(10).jpg

buyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(1).jpgbuyuk-ciftlik-ilkogretim-okulunda-etkili-yesilay-performansi-(11).jpg