Küçükayvaz'dan Rize'de Kahkaha Tufanı

Küçükayvaz'dan Rize'de Kahkaha Tufanı
Cengiz Küçükayvaz tarafından Rize Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında sahnelenen 'Geleneksel Türk Tiyatrosu' adlı oyununda kahkaha tufanı yaşandı.

Rize Belediyesi'nin İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde bu hafta sonu düzenlediği etkinlikler yediden yetmişe herkesin ilgi odağı oldu. Belediyenin ücretsiz olarak düzenlediği Ramazan etkinlikleri, tiyatro gösterileri büyük beğeni topladı.

Rize Belediyesinden yapılan açıklamada 4 Ağustos 2012 tarihi itibari ile, Kültür Park Altın Salon'da düzenlenen Ramazan Etkinliklerinin artık İsmail Kahraman Kültür Merkezinde devam edeceği bildirildi.

Hiç tükenmeyen bir enerji ve tempoyla sahne performansı sergileyen Cengiz Küçükayvaz ve arkadaşları 1,5 saat süren oyunda katılanları gülmekten kırdı geçirdi, Rizelilere özellikle çocuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

cengiz-kucukayvaz-rizede-tiyatroda-1.20120805183417.jpg

Oyun sırasında Rize'nin değerleri ile alakalı da espriler yapan oyuncular, Rize Çayı ve Rize muhlamasından övgüyle bahsetti. Maniler söyledi. Geleneksel Türk Tiyatrosunda  gösterilen Orta  oyunu sonunda oyuncular, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Gecenin sonunda Cengiz Küçükayvaz gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti. Küçükayvaz, Rize'de 3 gün sürecek olan gösterilerin bu akşam (Pazar günü) Karagöz Hacivat tiplemeleri ile devam edeceğini söyledi.

cengiz-kucukayvaz-rizede-tiyatroda-7.jpg

cengiz-kucukayvaz-rizede-tiyatroda-6.20120805183432.jpg