Kur'an-ı Kerim Meal Yarışmasının Ödüllleri Verildi

Kur'an-ı Kerim Meal Yarışmasının Ödüllleri Verildi
Türkiye genelinde “Ufka Yolculuk Yarışmaları-2” kapsamında düzenlenen Kur’an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışmasının Rize’deki sonuçları açıklandı.

Rize’de 1000 kişinin yarışmacı olarak katıldığı ve derece alan yarışmacıların ödüllendirildiği program, Yusuf Karali Diyanet Eğitim Merkezinden İbrahim Yahya’nın, Kur’an-ı Kerim okuması  ile başladı. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın bir konuşima gerçekleştirdiği program yarışma kategorilerine göre ilk beşe girenlere  protokol üyeleri tarafından ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

rizede-kur’an-i-kerim-meali-bilgi-yarismasi-5.jpg

Rize Gençlik Spor İzcilik Kulübü Dernek Başkanı Hüseyin Köseoğlu, İlahiyat Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen törende, yarışmanın, kaybedeni olmayan bir yarışma olduğunu söyledi.

Türkiye genelinde 174 bin 399 kişinin başvuruda bulunduğu yarışmanın Rize'de yapılan ödül törenine Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, İl Müftü Yardımcısı İsmail Temel, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kalender, Müsiad Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN KASAP, GÖNÜLLERİMİZDE DE BULUŞSUN…

Elhamdü ve Okuduk mu? adlı animasyonların izlenmesinin ardından, selamlama konuşması yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, "Başkan seçilişimin ilk daveti ve bu anlamlı yarışma davetinin ödül töreninde sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Birçok kişiye Kur’an-ı Kerim mealinin okunmasını sağladığınız için emeği geçen herkesi tebrik ediyor. Evlerimizin buluştuğu Kur’an-ı Kerim kitabımızla gönüllerimizin de buluşmasını Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.

resat-kasap.20140406101307.jpg

Program Kur’an-ı anlamak adlı  Abdurrahman Katlan’ın sunduğu konferans ve yarışmada kategorilerine göre ilk beşe girenlere  protokol üyeleri tarafından çeşitli ödüllerin takdimi ile sona erdi.

rizede-kur’an-i-kerim-meali-bilgi-yarismasi-3.jpg

rizede-kur’an-i-kerim-meali-bilgi-yarismasi-4.jpg

rizede-kur’an-i-kerim-meali-bilgi-yarismasi-6.jpg

rizede-kur’an-i-kerim-meali-bilgi-yarismasi-7.jpg

rizede-kur’an-i-kerim-meali-bilgi-yarismasi-8.jpg

rizede-kur’an-i-kerim-meali-bilgi-yarismasi-9.jpg

rizede-kur’an-i-kerim-meali-bilgi-yarismasi-10.jpg