Kurdelayı Hasan Karal Kesti

Kurdelayı Hasan Karal Kesti
Rize, bugün yeni bir işyerinin açılışına daha şahit olurken açılışı Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal gerçekleştirdi.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, bugün Rize'de Gökmen Mahmutoğlu, Ali Pursalı, Fatih Kandil ve Hasan Ayvaz ortaklığındaki Piyano Pastane Cafe ve Kebap adlı işyerinin açılış törenine katılarak açılış kurdelasını kesti.

Deniz Caddesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Has Parti Rize İl Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu, Ak Parti ve Has Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

piyano-pastane-cafe-ve-kebap-rizede-acildi-1.jpg

Cami vaazlarımızdan Ramazan Erol Hoca’nın yaptığı duanın ardından Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın Rizemize yeni işyerlerinin açılmasının sevindirici olduğunu söylediği kısa konuşmasından sonra hayırlı olsun dileğinde bulunarak beraberinde Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve İşadamı Kenan Kandil’in kurdelayı kesmesiyle işyeri hizmete açıldı. Açılış töreninin ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

piyano-pastane-cafe-ve-kebap-rizede-acildi-2.jpg

Deniz Caddesi’nde iki kat ve bahçeli 210 metrekarelik bir alanda Rizelilere hizmet verecek olan Piyano Pastanesi Cafe ve Kebap’ta her türlü yaş ve kuru pasta ürünlerinin yanı sıra cafe hizmeti ile Ramazan Ayından sonra kebap çeşitleriyle hizmet verilecek. Bugün hizmete giren 4 ortaklı Piyano Pastanesi Cafe ve Kebap adlı işyeri yaklaşık 30 kişiye istihdam imkanı sağladı.

piyano-pastane-cafe-ve-kebap-rizede-acildi-3.jpg

piyano-pastane-cafe-ve-kebap-rizede-acildi-4.jpg

piyano-pastane-cafe-ve-kebap-rizede-acildi-5.jpg

piyano-pastane-cafe-ve-kebap-rizede-acildi-6.jpg

piyano-pastane-cafe-ve-kebap-rizede-acildi-8.jpg

piyano-pastane-cafe-ve-kebap-rizede-acildi-7.jpg