"Kweuke Galatasaray’da Oynasa Mario Gomez Kadar Gol Atar”

"Kweuke Galatasaray’da Oynasa Mario Gomez Kadar Gol Atar”
NTV Spor yorumcularından Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında 4-3 biten Rizespor-Galatasaray maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, “Kweuke Galatasaray’da oynasa Mario Gomez kadar gol atar” dedi.

Spor yorumcularından Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında 4-3 biten Rizespor-Galatasaray maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen’in değerlendirmeleri şöyle:

"Rizespor hiçbir şey yapmadığı maçta 4 gol attı”

“Galatasaray maçı 2-1’den 3-2’ye getirdikten sonra Rizespor havlu atmak üzereydi. Hiçbir şey yapmadıkları maçta 4 tane gol attılar. Rize takımı daha verimli olduğu maçları kazanamamıştı ama futbol böyle bir oyun. Muslera çok vasat bir günündeydi. Sabri kötüydü, Olcan iyiydi. İki stoper de kötü oynadı. Jose tempo veremiyor oyuna. Sneijder’i beğendim. Burak hiç yok, muhakkak toparlamalı kendini. Fiziki kalitesi kötüye gidiyor. Yasin iyi niyetli ama etkisiz.”

“Kweuke Galatasaray’da oynasa Mario Gomez kadar gol atar”

“Kweuke’nin Galatasaray’da oynadığını düşün, Mario Gomez kadar gol atar. Anadolu kulüpleri dersini daha fazla çalışır. Hikmet Hoca’nın bu kez abarttığını düşündüm. Geriye belli bir yere kadar çekileceksiniz. Biraz daha önde karşılamalıydı. Sadece savunarak büyük takımı yenemezsiniz. Rakipleri kazanınca puan farkı ciddi olacak. Galatasaray dikkat etmeli. Her şey güllük gülistanlık görünmüyor. İyi oynarken kaybedince bir sorun var demektir. Allah’tan milli maç arası var. Rotasyon konusunda Hamza Hoca’yı eleştirebilirim.”

“Fenerbahçe Galatasaray’dan daha iyi gömülüyor”

“Çok eleştirilen Fenerbahçe defansa iyi gömülüyor. Galatasaray bunu da geliştirmeli. Bu iki tane kısa bekle gömülemezsin. Bunu yapmak için fizik yeterli değil. Sabri kafaya çıksa maksimum rakibinin göbeğine vurur. Son 10 dakikada Rizespor ofansının boy ortalamasına bak. Psikolojik şartlar, biraz da Rize’nin oyunu riske etmesi; bu risk yaradı. Sneijder geldi geriden top aldı. Hem 2-1 geridesiniz hem topa sahipsiniz, bu Sneijder sayesindeydi. Podolski çok iyiydi. Kolay Podolski olunmuyor. Ya tekte ya 2.’de topa vuruyor. Kisi de ip gibi gitti. Deniyorlar sürekli. Podolski’nin bu tip gollerini göreceğiz sürekli.”