LG Rize'de Açıldı

LG Rize'de Açıldı
Dünyanın önemli elektronik markalarından biri olan LG’nin ürünlerinin yer aldığı mağaza Rize’de Demirrenk kardeşler tarafından hizmete açıldı.

Rize'de yapı marketin önde gelen ismi RHS Yapı Marketin sahipleri Mehmet ve İsmet Demirrenk, en yeni teknolojilerin sergilendiği, denenebildiği ve teknoloji harikası her türlü ürünün yer aldığı LG mağazasını Rize’de hizmete açtı.

lg-rizede-acildi-(16).jpg

Eski Müftülük Sitesi Altı Menderes Bulvarı Sahil Yolu üzerinde açılışı yapılan LG Mağazasının açılışına Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, LG Electronics Türkiye Beyaz Eşya Ürün Müdürü Sehyun Yang, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

lg-rizede-acildi-(4).jpg

LG Electronics Türkiye Beyaz Eşya Ürün Müdürü Sehyun Yang, mağazanın açılışında yaptığı açıklamada Rize’deki ilk mağazalarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti ve mağazanın Rize’ye hayırlı olmasını diledi.

LG teknolojisinin Rizelilerle buluşturan mağaza sahipleri Mehmet ve İsmet Demirrenk ise “Mağazamızda akıllı telefonlardan Smart TV'lere, hız tutkunu taşınabilir bilgisayarlardan akıllı ev aletlerine kadar geniş bir ürün yelpazesini Rizeli tüketicilerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

Açılışa katılan Rize Milletvekili Hasan Karal ise açılışta yaptığı konuşmada Demirrenk kardeşlere böyle bir mağazayı Rize’ye kazandırdıkları için teşekkür ederek "Mmemleketimize ve ilimize yeni bir işyeri kazandırdınız. Böyle bir mağazayı şehrimize kazandırdığınız için sizi kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyor;um. Her türlü kazadan uzak hayırlı ve bol kazançlar diliyorum." dedi.

lg-rizede-acildi-(6).jpg

Konuşmaların ardından Rize Milletvekili Hasan Karal, Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Mehmet ve İsmet Demirrenk kardeşler ile LG Electronics Türkiye Beyaz Eşya Ürün Müdürü Sehyun Yang, kurdeleyi keserek hizmete açtıkları mağazayı dolaştılar.

Demirrenk kardeşlerin açılışa özel olarak Vali Çakır’a verdikleri hediyeyi Vali Çakır, Rize’deki bir ilköğretim okulu birincisi öğrenciye hediye etmek üzere teslim aldı.

lg-rizede-acildi-(1).jpg

lg-rizede-acildi-(2).jpg

lg-rizede-acildi-(3).jpg

lg-rizede-acildi-(5).jpg

lg-rizede-acildi-(7).jpg

lg-rizede-acildi-(8).jpg

lg-rizede-acildi-(9).jpg

lg-rizede-acildi-(10).jpg

lg-rizede-acildi-(11).jpg

lg-rizede-acildi-(13).jpg

lg-rizede-acildi-(14).jpg

lg-rizede-acildi-(18).jpg

lg-rizede-acildi-(19).jpg

lg-rizede-acildi-(20).jpg

lg-rizede-acildi-(17).jpg

lg-rizede-acildi-(12).jpg

lg-rizede-acildi-(15).jpg