Liselilerin Voleybol Heyecanı

Liselilerin Voleybol Heyecanı
Rize'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteği ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nce organize edilen Lise ve dengi okullar arası Voleybol il birinciliği müsabakaları başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkıları ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nce organize edilen Liseler arası Voleybol il birinciliği turnuvası zevkli ve keyifli geçen müsabakalarla başladı.

Kızlarda 2 grup halinde 9, erkeklerde ise 2 grup halinde 7 takımın mücadele ettiği turnuvanın ilk gününde kızlarda, Rize Fen Lisesi rakibi Rize Anadolu Lisesini 3-0,  Güneysu Ş.K.M. Öğretmen Lisesi Çayeli A.H.İ. Sağlık Meslek Lisesini 3-0, Rize Anadolu Öğretmen Lisesi Özel Kopuzlar Şahika Lisesini 3-1, Çayeli Vakıfbank Lisesi Rize Ticaret Meslek Lisesini 3-1, Erkeklerde Özel Kopuzlar Şahika Lisesi Rize Anadolu Öğretmen Lisesini 3-1, İyidere Lisesi Güneysu Yavuz Selim Lisesini 3-0 mağlup ederken, günün karşılaşmalarında ise;  Kızlarda Güneysu  Ş.K.M. Anadolu Öğretmen Lisesi Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesini 3-0, Çayeli A.H.İ. Sağlık Meslek Lisesi de Rize Anadolu Lisesini 3-0 yenmeyi başardı.

voleybol-1.jpg

Rize 2 Mart Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalar 21 Ocak Perşembe günü sona erecek. Müsabakalarda il birincisi olan  takımlar Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenecek tarih ve illerde Rize’yi temsil etmek hakkı elde edecek.

voleybol-2.jpg

Bu arada dereceye giren takımlara Milli Eğitim Müdürlüğünce kupa ve çeşitli  hediyeler verilecek.

22.20100113111314..jpg