Marka İsme Marka Logo Ödülü Heyecanlandırıyor

Marka İsme Marka Logo Ödülü Heyecanlandırıyor
Kim bu parayı kazanmak istemez ki... Rize Üniversitesi'nin isminin Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değişecek olmasından dolayı gözler şimdi üniversite rektörlüğünün başlatacağı logo yarışmasına çevrildi.

Rize Üniversitesi isminin Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değiştirilmesinin mecliste kabul edilmesiyle gözler Rize üniversitesi Rektörlüğü'nün isim değişikliğinin Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla açacağı logo yarışmasına çevrildi.

FAHRİ DOKTORA ÜNVANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ'NE KISMET OLACAK

Üniversitenin Rize'ye kazandırılması ve daha sonra üniversitenin hızla gelişmesi ve Türkiye'nin saygın üniversiteleri arasında yer alması için sağladığı büyük katkılar dolayısıyla üniversite rektörlüğünün fahri doktora ünvanı vereceği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bu ünvan Rize Üniversitesi tarafından değil  kendi ismini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından verilecek. Tüm bu gelişmelerin yaşandığı Rize Üniversitesi'nde şimdi ise gözler logo yarışmasına çevrildi.

MARKA İSME MARKA LOGO İÇİN ÖDÜL BEKLENİLENİN ÜZERİNDE OLACAK

Dünya markası bir ismin Rize'deki üniversiteye isminin verilmesiyle logo yarışmasındaki ödülün de cüzi bir rakam değil Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ismine yakışır bir rakam olacağı ve bu rakamın da en az 20 Bin TL.  olacağı edinilen bilgiler arasında. Hatta rakamın Türkiye'de yankı bulması ve marka isme marka logo yaratması açısından binlerce kişinin logo yarışmasına katılmasını sağlayarak binlerce logo arasından Recep Tayyip Erdoğan ismine yakışır logonun seçilmesini sağlamak için Rizeli işadamlarıyla Rize'deki STK'ların da ödülün artması için destek verebilecekleri bekleniyor.

Öte yandan kısa bir süre önce Rize Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Fakülte sekreteri Mustafa Çakır'ın, bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı üzerinde Recep Tayyip Erdoğan imzası bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi logosu da kamuoyunda büyük yankı uyandırmış, önceden yapılan bu logo çalışması, üniversite rektörlüğünün başlatacağı logo yarışmasına büyük çapta katılım olacağının göstergesi oldu.

recep-tayyip-erdogan-universitesi-logo-calismasi-mustafa-cakir-1.jpg

olay53 - ÖZEL -